Οι δηλώσεις του προπονητή μας και των Ελευθρόπουλου-Μάρα-Σολτάνι και Κατσαμπή μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι

Μαρίνος Ουζουνίδης
Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό σε μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Δεν αισθανθήκαμε πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, μόνο το διάστημα 45'-65' δεχτήκαμε μεγάλη πίεση. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που προσπάθησαν.

Στα πρώτα λεπτά χάναμε την μπάλα πολύ εύκολα. Σταθήκαμε πολύ τυχεροί που δεν δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο και εμείς πήγαμε την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου, αλλά βρήκαμε απέναντί μας τον Σαμπού, ένα πολύ καλό αμυντικό.
Υπάρχουν και άλλες παράμετροι για να χρησιμοποιήσεις ή όχι έναν παίκτη. Χρειαζόμασταν πολύ ψηλούς παίκτες.
Πιστεύω ότι υπάρχει ποιότητα, αλλά μας λείπει η συνοχή. Χρειάζονται και άλλα παιχνίδια για να δέσει η ομάδα. Πιστεύω σε αυτήν, αλλά δεν παραλείπω το γεγονός ότι είχαμε αρκετή δόση τύχης στα πρώτα δύο ματς

Δημήτρης Ελευθερόπουλος
Πήραμε έναν βαθμό χρυσάφι. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού είχα πει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο για μας. Γιατί ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα, με τον προπονητή της να έχει περάσει την φιλοσοφία του στους παίκτες. Πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να κερδίσει εδώ μέσα. Εμείς, όμως, δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα, ειδικά ένα 20λεπτο στο δεύτερο μέρος που ο Ατρόμητος μας πίεσε αρκετά. Είναι σημαντικό που 1000 άτομα ταξίδευσαν μέχρι την Αθήνα για να μας συμπαρασταθούν και κάναμε ότι μπορούσαμε για να τους ευχαριστήσουμε. Τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε.


Μπόγνταν Μάρα
Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό κόντρα σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μετά από τη νίκη στη πρεμιέρα επί του Ολυμπιακού πήραμε σήμερα τον βαθμό που θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι σε μερικές Κυριακές. Θα δέσουμε περισσότερο. Τώρα έχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας και θα κυνηγήσουμε το δυο στα δυο.


Καρίμ Σολτάνι
Δεν είμαι ο άνθρωπος του παιχνιδιού. Όλοι δουλεύουμε, Είμαστε ομάδα. Πήραμε βαθμό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μας πίεσε ο αντίπαλος, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Ο Χοσέμι και ο Ντάνι, που έπαιξαν για πρώτη φορά, πήγαν πολύ καλά. Κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι έτοιμος πάντα για να προσφέρει. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια στην έδρα μας και ζητάμε τη νίκη, όπως φυσικά σε κάθε παιχνίδι.


Tάσος Κατσαμπής

Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εμφάνισή μας. Αμυντικά σε γενικές γραμμές είχαμε καλή λειτουργία, αλλά σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος και σκοράραμε το 1-1. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά αυτά τα αποτελέσματα θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.
Ο Δημήτρης μας έχει δείξει ποιος είναι. Ελπίζω στη συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερος.

ira-history


Κύλιση στην Αρχή