Η χθεσινή ήταν μια μαύρη μέρα για την οικογένεια του Ηρακλή μας. `Ενας 57 χρονος φίλαθλος μας έχασε τη ζωή από ανακοπή καρδιάς όταν μια διμοιρία Ματ, μπροστά από τη Θύρα 11, αφού μας δηλητηρίασε με τα ληγμένα δακρυγόνα της, εισέβαλλε χωρίς λόγο στην κερκίδα χτυπώντας με μίσος όποιον έβρισκε μπροστά της. Δεν ήθελε και πολύ ο παλαίμαχος τερματοφυλάκας(ο οποίος είχε πρόβληματα υγείας), για να προδοθεί από την καρδιά του, με όσα χουντικά και κωμικοτραγικά συνέβησαν γύρω του.
Μπροστά σε μια ανθρώπινη ζωή περνάν σε δεύτερη μοίρα και η άδικη ήττα και το καθαρό ακυρωθέν μας γκολ αλλά και η συγκλονιστική εικόνα και συμπαράσταση από το πέταλο μας, που ζει μεγάλες στιγμές.


Υ.γ Κλείνοντας, πρέπει να κάνουμε μια ενημέρωση για ένα θέμα, που αφορά τον αγώνα του Ηρακλείου την προηγούμενη Κυριακή. Πριν λίγες μέρες, ένας αδερφός μας από την Κρήτη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 μηνών για ψευτοεπεισόδεια με οπαδούς του οφη. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ καθώς το κακό με αυτόν τον άθλιο νόμο έχει παραγίνει. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
Ανακοίνωση Παε Ηρακλής κατά της Αστυνομίας

Στην μέχρι τώρα χρονική διαδρομή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, γίναμε μάρτυρες δύο ακραίων και αντιφατικών συμπεριφορών από πλευράς Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όσον αφορά στην δικαιοδοσία των καθηκόντων της στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Από την μια, στις 2 Νοεμβρίου 2008, στο περιθώριο της αναμέτρησης ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ, παρακολουθήσαμε το θέαμα μιας απαθούς Αστυνομίας, παρατηρητή κάθε παραβατικότητας, που θριάμβευσε εκείνο το βράδυ, αυτοκαταργώντας και καταλύοντας τα Μέτρα Τάξης, που η ίδια εκπόνησε και καθόρισε.

Απόψε, μόλις 2,5 μήνες αργότερα, στο τέλος του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ε.Κ κι ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις, με άνεση (λόγω τις ελάχιστης έκτασης των περιστατικών, που συνέβησαν) επέτυχαν την αναχαίτιση των ταραχών, επιδόθηκαν, με ιδιαίτερα υπερχειλή τρόπο, σε ένα ιδιότυπο 'αντάρτικο κερκίδων', καταδιώκοντας κατά μόνας τους οπαδούς και περνώντας σε ρόλο επιτιθέμενου, χωρίς αυτό να απαιτείται σε καμία, μα καμία περίπτωση από τα γεγονότα, διογκώνοντάς τα, ενώ επρόκειτο για ανύπαρκτα περιστατικά.

Καταδικάζουμε αυτή τη, βάναυση και έξω από κάθε λογική, συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων και, ως Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, δηλώνουμε την απόλυτη αδυναμία μας στο να κατανοήσουμε το ποια εν τέλει είναι η θέση και η στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στα ζητήματα τήρησης της Τάξης σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Θα θέλαμε πολύ να το γνωρίζαμε, ώστε να συμβάλλουμε και από την δική μας πλευρά στο έργο της Αστυνομίας, αν και εφόσον μπορούμε να θεωρήσουμε ότι υφίσταται σταθερό επιχειρησιακό σχέδιο αντιμετώπισης πραγματικών περιστατικών, στοιχείο, που απόψε στο Καυτανζόγλειο απουσίαζε καθ' ολοκληρίαν.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Συνάντηση εξηγήσεων με την Αστυνομική Διεύθυνση

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντησή της με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι η παροχή των απαραίτητων εξηγήσεων, από πλευράς της Αστυνομίας, για τη στάση της στον αγώνα της Κυριακής 17/01/2009, ΗΡΑΚΛΗΣ – Α.Ε.Κ, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
www.iraklis-fc.gr 

ira-history


Κύλιση στην Αρχή