Χειρότερη επέτειο, κανείς μας δε θα μπορούσε να φανταστεί. Αυτό που είδαμε εμείς οι πιστοί οπαδοί σου, που εξασφαλίσαμε εισιτήριο για τη χθεσινή τραγωδία, δεν ήταν Ηρακλής. Δεν ήταν καν ομάδα. 'Ηταν ένα Ghost. 'Ηταν ένα φάντασμα. Μια μαύρη σελίδα της μεγάλης αλλά πικρής ποδοσφαιρικής ιστορίας μας. 'Οχι γιατί χάσαμε με 2-0. Ο τρόπος είναι αυτός που πονάει. Με κατεβασμένα χέρια, χωρίς πάθος, με τις 11 τραγικές επετειακές φανέλες των 1100 ευρώ, να μη ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται.  Και βγες εσύ κύριε Πρόεδρε, να πεις πάλι, κάντε υπομονή, το μωρό περπατάει, το μωρό θέλει ξεσκάτωμα και τρίχες μπλε.  
Χθες έγινε μια σύλληψη. Η νομική κάλυψη που υποσχέθηκε η Παε που ήταν; 'Οταν εμείς είμασταν για μιάμιση ώρα στα χωράφια της Γυρτώνης, με 3 κλούβες ματ και δεκάδες περιπολικά, λες και συνόδευαν τίποτα δολοφόνους, οι κύριοι κύριοι της Παε πετούσαν αετό. 'Οταν ταξίδευουμε για την λατρεία μας που λέγεται Ηρακλής και μπαίνουμε στο γήπεδο στο 40' λεπτό, επειδή η Αστυνομία της Λάρισας, πρέπει να δείξει το σκληροτράχηλο πρόσωπο της μετά τα επεισόδια στο αελ-παο, η κύριοι κύριοι της Παε τα πίνανε με τα κουμπαράκια τους. 
Λυπούμαστε πολύ αλλά αυτό το σίχαμα, δεν είναι Ηρακλής. Λυπούμαστε γιατί το 1/10 της προσπάθειας που κάνουμε εμείς, αν κάνατε και σεις τώρα θα πρωταγωνιστούσατε. Αλλά που? Με τι? Με ποιον? Με παίκτες-προπονητές διοίκηση φαντάσματα, στο τέλος θα πηδάμε πάλι τα ποτάμια της Ξάνθης για να σώσουμε ΕΜΕΙΣ  την ομάδα. Αλλά φέτος δε θα τ αφήσουμε να φτάσει ως εκεί.....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

Υ.γ1 Για τη διαιτησία, δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να μιλήσουμε. Περίμενουμε την Παε να μιλήσει.....αφού ξυπνήσει!!
Υ.γ2 Λευτεριά στον αδερφό μας

ira-history


Κύλιση στην Αρχή