Η παρωδία που ονομάζεται ελληνική Superleague ξεκίνησε έτσι όπως ξεκίνησε και φτάσαμε τελικά να παίζουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι την 4η αγωνιστική με τον μεγαλύτερο εχθρό του συλλόγου. Αυτόν που εδώ και χρόνια προσπαθεί να διαλύσει τον ΗΡΑΚΛΗ μας, αλλά δεν τα έχει καταφέρει γιατί αυτός ο σύλλογος έχει την ασπίδα του, κι αυτή η ασπίδα είναι ο κόσμος του.

Κάθε αγώνας εναντίων αυτής της ομάδας είναι ξύπνημα αναμνήσεων από τις πορείες και τις αγωνιστικές σεζόν στα χωριά της Ελλάδας. Κάθε αγώνας είναι μια διαμαρτυρία ενάντια στο σύστημα που πολεμάει εδώ και χρόνια το σύλλογο μας. Ενάντια στους δυνάστες των ονείρων μας που βρίσκονται εντός και εκτός των τοιχών του ΗΡΑΚΛΗ. Όποιος πολεμάει τον ΗΡΑΚΛΗ, θα μας βρίσκει πάντα μπροστά του!

Δηλώνουμε τη στήριξή μας στους παίκτες, που παίξανε μαχητικά και με πάθος στη Λάρισα και στο προπονητικό team του ΗΡΑΚΛΗ. Θα είμαστε πάντα και παντού να τραγουδάμε δυνατά και να κάνουμε όλα τα πέταλα μια μεγάλη ΘΥΡΑ 10.

Όσο για τον υποτιθέμενο “πρόεδρο” της ομάδας που κρύβεται κάπου στην Αθήνα έχουμε να πούμε πως ο κόσμος δεν τρώει τον παπά που του πουλάς. Οι δήθεν αγοραστές που έρχονται και φεύγουν δεν μας αγγίζουν. Όσο είσαι σε αυτή τη θέση και δεν παραχωρείς τις μετοχές δε θα υπάρχει καμία οικονομική στήριξη.

Την Κυριακή το γήπεδο πρέπει να βράζει, ώστε να δείξουμε σε όλους πως όσο μας πολεμάνε τον ΗΡΑΚΛΗ μας, τόσο πιο δυνατούς μας κάνουνε!

Ενημερώνουμε και καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, να μην αγοράσει κανένας εισιτήριο. Στη θέση του εισιτηρίου θα υπάρχει, στην ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10(απέναντι από το Καυταντζόγλειο) αλλά και γύρω από το γήπεδο πριν τον αγώνα, κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης των 5 ΕΥΡΩ. Τα χρήματα θα δίνονται αποκλειστικά στον Νίκο Παπαδόπουλο και αφορά τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας. Τα χρήματα από τα εισιτήρια πάνε σε τσέπες τρίτων. Δε φτάνουνε ποτέ στα γραφεία της Π.Α.Ε., και ειδικά στα ταμεία της ομάδας.

Υγ.1 : ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Υγ. 2 : ΧΟΝΤΡΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΕΔΡΑ ΜΑΣ!

Υγ. 3 : ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ

ira-history


Κύλιση στην Αρχή