Εν έτη 2016 κράτος και αστυνομία αποφασίζουν αυθαίρετα να αναβάλλουν θεσμούς κυπέλλων και αγώνες πρωταθλήματος επιλεκτικά. Στην Ελλάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο ισχύουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Περάσανε 5 χρόνια από το στημένο υποβιβασμό του Ηρακλή, τότε που όλοι γίνανε ένα(15-1), γιατί δε χωρούσαμε στα βρώμικα σχέδια τους. Για άλλη μια φορά βρέθηκε το εξιλαστήριο θύμα της βίας των γηπέδων και της δυσφήμισης του ποδοσφαίρου, κι αυτοί είμαστε πάλι εμείς. 

Στην ελληνική σούπερ κλίκα τους κάποιοι θέλουνε να γίνουνε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Κανονίζουνε συνατήσεις μεταξύ τους για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.(εδώ γελάμε) 

Οι α.ρ.δ. της πόλης για άλλη μια φορά δημιουργούνε εκρηκτικό, πολεμικό και τρομοκρατικό κλίμα. Για όσους πιστεύουν ότι θα παρεισφρήσουν τρίτοι οπαδοί στο δικό μας γήπεδο, να τους θυμήσουμε ότι τα χρόνια που έχουνε να έρθουνε στο Καυτατζόγλειο, θα φτάσουνε τα χρόνια που έχουνε να μας κερδίσουνε μέσα εκεί. 

Όσο για την ομάδα του δημοσίου, επειδή δεν ανεβήκαμε στο άρμα τους και δε θα ανεβούμε στο άρμα κανενός ποτέ, να ξέρουν ότι πάντα θα μας βρίσκουνε απέναντί τους, μαχητές ενάντια στη σαπίλα του ποδοσφαίρου, ρομαντικοί και πάντα η ασπίδα του συλλόγου μας.

Υγ.1 : ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ & ΔΥΝΑΤΟΙ
Υγ.2 : ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ira-history


Κύλιση στην Αρχή