Περάσανε 5,5 χρόνια από την τελευταία φόρα που στο Καυτατζόγλειο πραγματοποιήθηκε αυτός ο αγώνας. Πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2010-2011 και το τέλος του αγώνα βρήκε τον Ηρακλή μας νικητή με 2-1, ανατροπή. Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη τη μέρα που το μεγάλο ‘αφεντικό’ της ελληνικής σούπερ κλίκας έφευγε ματωμένο, καταϊδρωμένο και με κατεβασμένο το κεφάλι από την καυτή μας έδρα. Αφού είχε περάσει ήδη ένα καλοκαίρι με όλους εμάς στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τον άδικο υποβιβασμό και νικητές συλλογικά και οπαδικά. Ένα ‘αφεντικό’ που δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την ήττα, προσπάθησε, βρήκε και κατάφερε εν μέρη να σηκώσει κεφάλι και να πολεμήσει αυτό το σύλλογο. Τελειώνοντας η σεζόν 2010-2011 μας βρίσκει πάλι στους δρόμους, καθώς το σωματείο του δημοσίου βάζοντας τα όλα κάτω, αποφάσισε πως στα σχέδια του δεν ταιριάζει και δε χωράει ο Ηρακλής να ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Πιστέψανε πως αν μας ρίχνανε θα τελειώνανε με εμάς. Αν μας ρίχνανε, θα μας αφανίζανε. Χρησιμοποιήσανε όλα τα μέσα, ψεύτικες κατηγορίες, υποβιβασμούς τον έναν μετά τον άλλον και τεράστια καταστολή στο λαό μας. Η έκρηξη οργής, μίσους και αντίδρασης δεν τη χωράει κανένας νους. Εκεί που νομίζανε ότι μας τελειώσανε, είδανε ένα γίγαντα λαό να μαζεύει τα κομμάτια του από τις αμέτρητες συλλήψεις και κυνηγητά, να ενώνει τη γροθιά του, να σηκώνει το κεφάλι και να πολεμάει μέχρι την νίκη. Τότε δώσαμε έναν όρκο, ότι θα δυναμώσουμε τον Ηρακλή μας, θα τον μεγαλώσουμε και θα τον δούμε έτσι όπως του αρμόζει και τον ονειρευόμαστε από μικρά παιδιά. Αυτός ο λαός γιγαντώθηκε, έγινε ο φόβος και ο τρόμος του συστήματος(του βρώμικου ελληνικού ποδοσφαίρου), του κράτους( που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η αδικία), της ελληνικής αστυνομίας(που με όλα τα μέσα της κατέστειλε, κυνήγησε και έφτασε σε αριθμό ρεκόρ συλλήψεων, καθώς όποιος είναι Ηρακλής είναι κίνδυνος), των μέσων μαζικής παραπληροφόρισης και των αντιηρακληδέων.

Αυτός ο σύλλογος τώρα είναι εδώ, επέστρεψε και είναι έτοιμος να δώσει ένα μάθημα σε όσους τον πολέμησαν. Αυτός ο λαός είναι εδώ έτοιμος να πολεμήσει όποιον σταθεί εμπόδιο στον όρκο που έδωσε.

ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.
ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.
ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ 15-1.
ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.
ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.
ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ.
ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ…

ΤΗ  ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ!
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή