Θα κάνουμε μια ακόμα εκδρομή γι α τον Ηρακλή μας! Την Κυριακή πηγαίνουμε στις Σέρρες για να κάνουμε το γήπεδο έδρα μας και να πάρουμε το διπλό!Η εκδρομή από Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει από την Α.Θ.10 (Αγίου Δημητρίου). Μαζευόμαστε εκεί και ξεκινάμε όλοι μαζί στις 11:00. Επόμενη στάση η Α.Θ.10 Σερρών που διοργανώνει "προθέρμανση" για πολλά γούστα. Για το γήπεδο θα ξεκινήσουμε στις 16:30 από τον σύνδεσμο για να κάνουμε μπλε το γήπεδο!

Για όσους προτιμήσουν να βρεθούν στις Σέρρες από την προηγούμενη μέρα τα αδέρφια έχουν προνοήσει με πάρτυ από νωρίς το βράδυ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Αυτόνομης Θύρας 10 Σερρών

Την Κυριακή (20/1, 18:30) είναι το παιχνίδι στις Σέρρες ενάντια στην ομάδα του περούκα. Υποχρέωση όλων μας να είμαστε εκεί για να πάρουμε το διπλό. Το πάρτυ θα ξεκινήσει από πολύ πιο πριν, το Σάββατο από τις 19:00, θα έχει πάρτυ, πολλά γούστα και φυσικά πολύ αλκοόλ και θα συνεχιστεί την Κυριακή από τις 13:00. 
Καινούργια materials, αλκοόλ, ψηστήρι και φυσικά πολύ ΗΡΑΚΛΗ...

Υ.Γ. ΌΠΟΥ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ'ΜΑΙ....

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ Α.Θ.10 ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή