Σήμερα Τρίτη 24/5 από τις 9:00 το πρωί, έχει ξεκινήσει νε εξελίσσεται άλλο ένα φιάσκο της ελληνικής αστυνομίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, το οποίο συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ από το πρωί οδηγούνται από τα σπίτια τους στη ΓΑΔΘ για να καταθέσουν για διάφορες υποθέσεις. Ένας πυρσός στον αγώνα κυπέλλου με τον παοκ στις 9 Ιανουαρίου, ένα πλαστικό μπουκάλι που πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τη νίκη βόλου στις 9 Φεβρουαρίου, ένας πυρσός στον αγώνα με τον ολυμπιακό βόλου στον αγώνα των play-off, είναι ορισμένες από τις ηλίθιες προφάσεις που χρησιμοποιήθηκαν σαν αφορμές για αυτό το "προειδοποιητικό χτύπημα" όπως το χαρακτήρισαν οι μπάτσοι.

Για μας αυτή η κατάσταση δεν μας εκπλήσσει την περιμέναμε και μάλιστα λίγο νωρίτερα. Αρχικά ήταν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί που ξεκίνησαν την επίθεση λάσπης εναντίων του συνδέσμου μας. Απέτυχαν. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν όλοι όσοι θέλησαν να χτυπήσουν την Αυτόνομη Θύρα 10 δημιουργώντας έναν εμφύλιο στις τάξεις των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ. Απέτυχαν κι αυτοί. Το επόμενο βήμα ήταν σίγουρο ότι θα είναι η καταστολή. Έχετε αποτύχει ήδη!

Στους πολιτικούς(πρώην υπουργούς, νυν βουλευτές), εμπνευστές και ηθικούς αυτουργούς όλης αυτής της επίθεσης εναντίων της Αυτόνομης θύρας 10, έχουμε να πούμε ότι η αντεπίθεση μας, θα είναι σαρωτική και ότι θα κάνουν πολλά χρόνια να ξανανέβουν τα σκαλιά του καυταντζογλείου. Στους αυτουργούς του συγκεκριμένου "προειδοποιητικού χτυπήματος" έχουμε να πούμε ότι αν και δεν ταιριάζει στην κουλτούρα μας αυτή τη φορά είμαστε αποφασισμένοι να σας αναγκάσουμε να λογοδοτήσετε για τις παρανομίες- παρατυπίες σας στην όποια δικαιοσύνη έχει απομείνει σε αυτό τον τόπο και αυτή θα είναι η στάση μας από εδω και στο εξής κάθε φορά που θα παίρνετε κόσμο από σπίτια και δουλειές για να στείλετε προειδοποιητικά μηνύματα.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ σήμερα στις 21:30 στον σύνδεσμο της Αυτόνομης θύρας 10 σε συνέλευση ώστε να ενημερωθούμε και να οργανώσουμε καλυτέρα τα επόμενα βήματα μας.

ΚΑΘΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!! ΓΡΙΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή