Τελευταίος αγώνας για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και μετά μπαράζ!!!!

Κάποιοι δε πιστέψανε σε αυτή την προσπάθεια και κάποιοι είχαν αμφιβολλίες που με τον καιρό εξαλήφθηκαν. Πολλοί μείνανε για μια ολόκληρη χρονιά με την πίκρα της προηγούμενης σεζόν, με την αηδία που είδαμε και αντιμετωπίσαμε, με το αστυνομοκρατούμενο Καυταντζόγλειο, με τους μπράβους να σουλατσάρουν δεξιά και αριστερά, με τα αλισβερίσια του καναδού με τον ρώσο... και με μια οργή που δε πρόκειται να σβηστεί ποτέ μέσα από την ψυχή του καθενός.

Ο ηρακληδέας έμαθε να βιώνει στο πετσί του την αδικία και έμαθε και πως να την αντιμετωπίζει... για αυτό και δε θα ξεμπλέξετε ποτέ από εμάς.

Στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος και στους αγώνες μπαράζ... όπου κι αν αγωνίζεται αυτή η ομάδα είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώνουμε παρών και στήνουμε τα δικά μας ''ηρακλίδικα πάρτυ''. Το αξίζει αυτή η ομάδα, μα πρώτα από όλα το αξίζουμε όλοι εμείς. Γιατί αυτός ο σύλλογος υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει... και θα γιγαντώνεται κάθε μέρα γιατί υπάρχουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ, από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο.

Όλοι μαζί βγήκαμε στους δρόμους, όλοι μαζί τραβηχτήκαμε σε δικαστήρια, όλοι μαζί θυμώσαμε, στεναχωρεθήκαμε αλλά μετά γελάσαμε... γιατί ξέραμε βαθιά μέσα μας πως εμείς τον ξέρουμε τον τρόπο και θα μας δούνε πάλι μπροστά τους. Και ο τρόπος είναι ένας... ότι μας ενώσανε περισσότερο από ποτέ, μας πεισμώσανε περισσότερο από κάθε άλλη φορά και πλέον βάζουμε τα θεμέλια να μην μπορεί να έρθει κανένα άλλο λαμόγιο και να αρχίσει να σουλατσάρει έτσι ελεύθερα αναμέσα στην οικογένεια του συλλόγου.


Αυτή την Κυριακή το γήπεδο πρέπει να βράζει!!!!!!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

ΑΝΤΕΞΕ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΙΩΝΑ... ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ


ira-history


Κύλιση στην Αρχή