Αύριο ΟΛΟΙ στα δικαστήρια στις 9.00

Καλούμε σύσσωμο τον κόσμο του Ηρακλή να παραβρεθεί στα δικαστήρια. Ο κατήγορος είναι η γνωστή νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Αυτή την φορά, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, ως γνήσιοι απόγονοι των δωσίλογων και των γερμανοτσολιάδων, έκαναν το λάθος να τα βάλουν με την Αυτόνομη Θύρα 10, μέσω της πάγιας τακτικής τηςβιομηχανίας διώξεωνκαι των ανυπόστατων μηνύσεων ενάντια στα πρόσωπα και τις οργανώσεις που αντιστέκονται στη δράση της.

Ο Ηρακλής ανήκει στον κόσμο της ελευθερίας και της αλληλεγγύης και έχει αποτελέσει προπύργιο του αντιφασιστικού κινήματος από την αρχή της ένδοξης ιστορίας του. Εμείς στην Αυτόνομη Θύρα 10 διαλέξαμε να ζούμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι κάτω από τα χρώματα του Ημίθεου και ενάντια στο ρατσιστικό και μισαλλόδοξο δηλητήριο. Εμείς δεν είμαστε αιχμάλωτοι ενός κόσμου που αγαπάει τις αλυσίδες τουΟ σύνδεσμος μας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, διάλεξε να μην μείνει απαθής σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσω της δράσης του έχει συμπαρασταθεί σε όλους όσους αντιστέκονται ενάντια σε κάθε εκδοχή κοινωνικού εκφασισμού και κανιβαλισμού, ενάντια σε κάθε μορφή οργανωμένης ή όχι, ρατσιστικής βίας.

Γνωρίζουμε ότι τα προσωπεία της εξουσιαστικής κυριαρχίας, φέρουν σε καιρούς κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής κρίσης, κυνικά φασιστικό χαρακτήρα. Τα ρατσιστικά, ξενοφοβικά και φασιστικά κινήματα δεν εξυπηρετούν κανένα άλλο εκτός από τους εκμεταλλευτές της κοινωνίας. Είναι στο χέρι όλων μας να τους σταματήσουμε. Ο αγώνας ενάντια στην αναβίωση του φασισμού θα είναι μακρύς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα τον κερδίσουμε. Η ιστορία δείχνει ότι ποτέ οι φασίστες δεν νίκησαν, ακόμη και αν χρειάστηκαν πολλοί αγώνες και θυσίες για να νικηθούν. Στην Αυτόνομη έχουμε όλους τους λόγους του κόσμου για να τους σταματήσουμε.

Στις γειτονιές και τους δρόμους, στις πλατείες και τα γήπεδα, στα σχολεία και τις δουλειές, στα μυαλά και τις σχέσεις, να τσακίσουμε το φασισμό ΠΑΝΤΟΥ! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Δε μας φοβίζετε!!!

No pasarán!!!

Όλοι στα Δικαστήρια στις 9.00

ira-history


Κύλιση στην Αρχή