Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ή την ΠΑΕ παοκ, για την ανακοίνωση της και για τα κακά της λόγια. Κάθε ύβρις, κάθε κατηγόρια, κάθε απειλή από τη συγκεκριμένη διοίκηση είναι ένα παράσημο προς τον σύνδεσμο μας.

Απλά επειδή καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να πάει αλλού η δουλειά, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε σαν σύνδεσμος με το κάψιμο του box και με τη κλοπή 80 εισιτηρίων στον αγώνα με την ΑΕΚ. Επίσης καμιά σχέση δεν έχουμε με την κλοπή 2000 εισιτηρίων στον αγώνα με τον παοκ, αυτό έγινε από κάποιους άγνωστους προς εμάς, οι οποίοι μας συστήθηκαν ως «Ρομπέν των εισιτηρίων». Φυσικά οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο σαιτ μας, δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια, σκοπό είχαν να σας γελοιοποιήσουν μετά την ανακοίνωση που βγάλατε ότι κουκουλοφόροι σας έκλεψαν τα εισιτήρια. Άλλωστε σε όλα αυτά συμφωνούν και οι οπαδοί του παοκ οι οποίοι σε ανακοίνωση τους τονίζουν ότι η κλοπή των εισιτηρίων ήταν σκηνοθετημένη. Επίσης καμιά σχέση δεν έχουμε με εμετικά πανό. Εμείς σαν ΑΘ10 καταδικάζουμε απερίφραστα όλα τα παραπάνω!!!

Όσο τώρα για την πληροφόρηση μας, δυστυχώς θα συνεχίσουμε να σας εκπλήσσουμε, βλέπετε η πλειοψηφία του λαού του ΗΡΑΚΛΗ δεν σας θεωρεί κομμάτι αυτού του συλλόγου παρά μόνο μια μαύρη κηλίδα στην περήφανη ιστορία του κι έτσι θα συνεχίσει να μας πληροφορεί για όλα τα κακώς κείμενα.

Ελπίζουμε να κάνετε τις συναντήσεις τις οποίες εξαγγείλατε σε προηγούμενη ανακοίνωση σας, για να δείτε πόσο ψηλά έφτασε το ξεφτιλίκι σας και για να καταλάβετε ότι μάλλον εσείς θα μπείτε φυλακή πολύ πριν από μας!!!

Υγ: Νικολαΐδη έβαλες ορθογράφο στο κινητό σου ή σου την έστειλαν έτοιμη από την Κλεάνθους;

ira-history


Κύλιση στην Αρχή