Ως Γυμναστικός Σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ και την συνέλευση στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10, αποφασίσαμε μαζί με ολόκληρη την οικογένεια του συλλόγου να προβούμε σε κάποιες ενέργειες από κοινού με σκοπό την οριστική λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα εδώ και μήνες.

Από σήμερα 5/10 ξεκινάμε τις νομικές διαδικασίες για την έξωση από τα γραφεία της Μίκρας και τις εγκαταστάσεις των Χορτατζήδων της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, τα οποία είναι ιδιοκτησία του Γυμναστικού Συλλόγου.

Οι λόγοι που μας οδηγούν σε αυτή τη κίνηση είναι δυο.
Ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος είναι ηθικός. Αρνούμαστε να μείνουμε άπραγοι βλέποντας ανθρώπους που καμιά σχέση δεν έχουν με το σύλλογο να αμαυρώνουν την ιστορία και να μολύνουν με τις τακτικές τους την ιδέα που ονομάζεται ΗΡΑΚΛΗΣ. Δεν είναι δυνατόν το ποδοσφαιρικό τμήμα να διοικείται μόνο με τη συνδρομή της αστυνομίας και τη παρουσία «μπράβων». Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι νυχτερινό μαγαζί, η 108 χρόνων ιστορία του, πρεσβεύει ήθος και αθλητικά ιδεώδη τα οποία δεν θυμίζουν σε τίποτα την σημερινή κατάσταση.

Ο δεύτερος λόγος που μας οδηγεί σε αυτή τη πράξη είναι η πλήρης αθέτηση όλων των υποσχέσεων του κυρίου Παπαθανασάκη έναντι του Γυμναστικού Συλλόγου. Το 2002 ο ΓΣ υπέγραψε με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ένα συμφωνητικό με το οποίο παραχωρούνταν η χρήση της Μίκρας μέχρι το 2020. Το 2012 μετά την διάλυση της ΠΑΕ και τη μετατροπή που επήλθε, καλή τη πίστη συνεχίσαμε σαν ΓΣ, χωρίς να απαιτήσουμε κάποιο τίμημα, τη παραχώρηση των εκτάσεων. Την ίδια τακτική ακλουθήσαμε και με τη διοίκηση του κυρίου Παπαθανασάκη. Το μοναδικό που ζητήσαμε ήταν να πληρώνονται το νερό και το ρεύμα σε Μίκρα και Χορτατζήδες μιας και αυτά βαρύνουν τον ΓΣ από τη στιγμή που διαλύθηκε η ΠΑΕ. Μας αγνόησαν πλήρως. Δεν έχουμε λοιπόν άλλη λύση από το να κινηθούμε νομικά προς την έξωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από την ιδιοκτησία μας, τόσο από τη Μίκρα όσο και από τους Χορτατζήδες.

Στους μοναδικούς που επιτρέπουμε να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις μας είναι στους ποδοσφαιριστές και τους τεχνικούς, των οποίων την προσπάθεια σεβόμαστε και δεν θέλουμε να τη διαταράξουμε.

Δίνουμε διορία μέχρι τη Παρασκευή 7/10 στους διοικούντες της Μίκρας να έχουν βρει άλλη στέγη και καλούμε όλο τον κόσμο και την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ σε ανοικτή συνέλευση στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με μοναδικό θέμα συζήτησης το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά τιμής για τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Τα τμήματα:
ΜΠΑΣΚΕΤ – JUDO- ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ- ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ- ΠΟΛΟ- ΞΙΦΑΣΚΙΑ-ΣΤΙΒΟΣ- ΚΡΙΚΕΤ- ΡΑΓΚΜΠΥ- ΠΙΝΚ –ΠΟΝΚ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ –ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015

Ο ΟΜΙΛΟΣ 1899

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

ira-history


Κύλιση στην Αρχή