Η κωμωδία της ελληνικής πραγματικότητας συνεχίζεται κανονικά. Κυβερνήσεις πέφτουνε και κυβερνήσεις ανεβαίνουν. Όλες όμως με μια χαρακτηριστική λέξη στο στόμα. Τη λέξη ''κάθαρση''.Κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάθαρση στους παράγοντες, κάθαρση στην αστυνομία, κάθαρση στην ελληνική δικαιοσύνη, κάθαρση στο ένα και κάθαρση στο άλλο. Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.

Η διασυρμένη π.α.ε. βγάζοντας απειλιτικές ανακοινώσεις προς τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, να μην μπει χωρίς εισητήριο και να μην στηρίξει το κουπόνι(που στήριζει τους παίκτες και τον προπονητή), κάλεσε όλη την ελληνική αστυνομία και τον στρατό της Θεσσαλονίκης να σταθεί απέναντι στον κόσμο. Αυτά τα κάνουνε μόνο όσοι φοβούνται και φοβούνται μόνο όσοι έχουνε τη φωλιά τους λερωμένη. 

Η αδίστακτη ελληνική δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή κρατά δύο αδέρφια μας πίσω από τα κάγκελα. Δύο αδέρφια μας που παρότι έχουνε μόνιμες κατοικίες, δεν τα αφήνουνε να πάνε στα σπίτια τους και τα κρατά μέχρι την Τετάρτη που θα γίνει η δίκη, υπόθεση που αφορά πλημμελήματα.

Καθήκον όλων μας να βρισκόμαστε την Τετάρτη στα δικαστήρια όπως κάναμε και σήμερα και ακόμα περισσότεροι, μην αφήνοντας κανέναν μόνο του.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/9 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ira-history


Κύλιση στην Αρχή