Η ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται στη τελική ευθεία λίγο πριν επιστρέψει εκεί από όπου δεν έπρεπε να φύγει ποτέ! Οι επόμενοι αγώνες είναι το διαβατήριο μας που πρέπει να  κερδίσουν εντός αγωνιστικών χώρων οι παίκτες και ο προπονητής μας και εκτός αγωνιστικών χώρων ΕΜΕΙΣ ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ.

Όλοι λοιπόν ενωμένοι όσο ποτέ, τρελαμένοι όσο πάντοτε και αποφασισμένοι όπως πάντα ετοιμαζόμαστε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας... Επόμενη στάση η Επανομή.

Λόγω του εξαιρετικά μικρού γηπέδου της Επανομής και επειδή θέλουμε και ΠΡΕΠΕΙ σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες, ΟΛΑ να κυλήσουν ομαλά ώστε να αποφύγουμε οδυνηρά “αυτογκόλ”, μεριμνήσαμε και εξασφαλίσαμε ΟΛΑ τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα τα οποία θα διαθέτουμε από αύριο από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 και τη Τετάρτη από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 από τα γραφεία του συνδέσμου μας στην πλατεία Αριστοτέλους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εισιτήρια την Τετάρτη, θα πωλούνται στην Α.Θ.10 μέχρι τις 12:00. Εκείνη την ώρα όλοι μαζί θα φύγουμε με αυτοκίνητα και μηχανές, για Μηχανιώνα και την εκεί, Α.Θ.10 όπου θα συνεχιστεί η διάθεση των εναπομείναντων εισιτηρίων, αλλά και θα πιουμε, θα φάμε και θα ετοιμαστούμε για το ματς στο ψηστήρι που ετοιμάζουν τα αδέρφια μας.

Παρακαλούνται όλοι οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ να προμηθευτούν το εισιτήριο τους το οποίο κοστίζει 10 ευρώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Στον τηλεοπτικό αγώνα της Τετάρτης πρέπει να δείξουμε σε όλους το μέγεθος του εγκλήματος που συντελέστηκε πριν δύο χρόνια και αυτό θα γίνει με την όσο το δυνατόν μαζικότερη παρουσία μας στο γήπεδο της Επανομής!!!

Υγ1: Εισιτήρια  θα πωλούνται και από τους υπόλοιπους συνδέσμους του ΗΡΑΚΛΗ.

Υγ2: Σπάνια καλούμε τον κόσμο να αγοράσει μαζικά εισιτήρια ειδικά όταν πρόκειται για εκτός έδρας αγώνες, ελπίζουμε λοιπόν όλοι να συναισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή