Βλέποντας την κοινωνική κατάσταση γύρω μας να γίνεται ολοένα και χειρότερη,
βλέποντας εμάς τους ίδιους αλλά και τους γύρω μας να αντιμετωπίζουμε προβλήματα κάλυψης θεμελιώδων αναγκών
βλέποντας να ψηφίζονται καθημερινά νέα μέτρα και νέοι φόροι,
συνεχίζουμε τις κινήσεις έμπρακτης αλληλεγγύης.

Από σήμερα Πέμπτη 1/11 και για ένα μήνα, μέχρι τη 1/12, ξεκινάμε τη συλλογη φαρμάκων και ιατρικου υλικού στα γραφεία του συνδέσμου μας, τα οποία θα δωθούν στο κοινωνικό ιατρείο της Θεσσαλονικης. Οποιοδήποτε φάρμακο βρίσκεται στα ράφια των σπιτιών μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τη προσπάθει η οποία λαμβάνει χώρα στο κοινωνικό ιατρείο. Καλούμε λοιπόν όποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει αυτή τη προσπάθεια, ακόμα και μια ασπιρίνη στην Ελλάδα του 2012 είναι σημαντική.

Το κοινωνικό ιατρείο Θεσσαλονίκης είναι ένας χώρος στον οποίο μπορεί να πάει ο κάθε άνθρωπος και να τύχει δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. "Είναι ένα ιατρείο που θα προσφέρει σε μόνιμη βάση, χωρίς καμιά απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τους προσερχόμενους, πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους ανεξαιρέτως τους ανασφάλιστους και τους κοινωνικά αποκλεισμένους, Έλληνες και μετανάστες, επιδιώκοντας και πιέζοντας την πολιτεία να εξασφαλίζει δωρεάν και την αναγκαία κατά περίπτωση, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη, νοσηλεία και αποκατάσταση".

Το κοινωνικό ιατρείο βρίσκεται στην οδό Αισώπου 24 (βαρδάρη) και για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2310 520386 ή να επισκευτείτε το site www.koinwniko-iatreio.gr

Επίσης με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε στον κόσμο του Ηρακλή οτι μετά από πρωτοβουλία του συνδέσμου μας και σε συνενόηση με την ΠΑΕ, ξεκινάει από την ερχόμενη Κυριακή κάτι το οποίο προσπαθούσαμε εδώ και αρκετό καιρό. Η διάθεση δωρεάν εισητηρίων για τους εντός έδρας αγώνες στο Παπάφειο ίδρυμα σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται εκεί!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή