Αν και δεν είμασταν σίγουροι αν έπρεπε να ασχοληθούμε με ανθρώπους σαν τον πασχαλίδη εν τούτοις αποφασίσαμε να σχολιάσουμε την τελευταία ενέργεια του που είδε το φώς της δημοσιότητας.

Είναι κάτι το οποίο το περιμέναμε και είμαστε βέβαιοι οτι τον δικό του δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλοι "ηρακλάρχες" και επίδοξοι "σωτήρες". Ξέρουμε οτι σε αυτό τον επικοινωνιακό πόλεμο που έχει στηθεί εδω και κάποια χρόνια ο οποίος στράφηκε και εναντίον του συνδέσμου μας, ο χρόνος είναι σύμμαχος μας και οτι αργά ή γρήγορα θα μας δικαιώσει.
Ανυπομονούμε λοιπόν να ακούσουμε συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και να διαβάσουμε συγκεκριμένους αρθρογράφους για να αντιληφθούμε κι εμείς πώς αυτό το "τρελό ηρακλάκι", πώς αυτος που έχασε τόσα λεφτά από τον Ηρακλή,  πώς αυτός που δεν ευθύνεται ούτε μια σταλιά για την πτώση της ομάδας, πώς αυτός που οι αχάριστοι οπαδοί που θέλουν να διοικήσουν τον πίκραναν, έφτασε στο σημείο να στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του Ηρακλή και να ζητάει κι από πάνω τα κερατιάτικα.

Σας τον χαρίζουμε λοιπόν σε όλους εσάς επώνυμους και ανώνυμους ηρακληδείς που ακόμα και σήμερα δεν τολμάτε να καταλογίσετε τις ευθύνες εκεί που πρέπει και με τη σωστή αναλογία παρα μόνο μυρικάζετε σενάρια συνομωσίας και μπουρδολογίες που ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το ξεβράκωμα και τον υπολοίπων "σωτήρων"!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή