Το παιχνίδι τελείωσε. `Εχουμε βαρεθεί να λέμε πως όταν μαζεύεται ο κόσμος στο γήπεδο, η ομάδα και η διοίκηση τον διώχνει. Δε θα σταθούμε στο αγωνιστικό γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μας και ο ρόλος μας. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως 15 λεπτά(75-90) που ανέβηκε η ομάδα δεν ήταν αρκετά για να πάρουμε έστω την ισοπαλία!!
Θα σταθούμε στα τραγικά λάθη της διοήκησης "μας". Η Παε σήμερα μας εξέπληξε αρνητικά. `Εγιναν λάθη μοιραία που δεν είναι από αφέλεια.
Πως είναι δυνατόν κύριε Ρέμο, μια ώρα πριν το ματς, να έχουν τελειώσει τα εισιτήρια για την Θύρα 10 ενώ υπήρχαν άδεια καρεκλάκια; Πως είναι δυνατόν κύριε Ρέμο μισή ώρα πριν τον αγώνα, να έχουν τελειώσει τα εισιτήρια για τη Θύρα 13; Νά θέλει ο Ηρακληδέας να δώσει 25 ευρώ και να μην μπορεί; Να υπάρχουν εισιτήρια των 40 ευρώ μόνο για τα επίσημα;Να έχει ξεκινήσει ο αγώνας και έξω από το πέταλο μας να έχει 200 άτομα και να μην μπορούν να μπουν;Στο 2008, σε έναν μεγάλο Ηρακλή που "οραματίζεστε", όλα αυτά είναι ανεπίτρεπτα. Κι όσο για την αστυνομία είναι κι αυτό πολύ μεγάλο θέμα. Είμαστε οπαδοί κύριε Μαυρίδη. Ούτε εγκληματίες, ούτε δολοφόνοι. 4 διμοιρίες έξω από τη 10; Δακρύγονα σε κερκίδα που υπάρχουν μικρά παιδιά; Που ζείτε; Πως σκέφτεστε; Τι μυαλά κουβαλάτε;

ira-history


Κύλιση στην Αρχή