Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή, όπου αγωνίστηκανμε ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ απέναντι στην νέα παράγκα που δημιουργείται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην προηγούμενη αγωνιστική αντιμετωπίσαμε την παράγκα των εδώ και 20 ετών και σήμερα τη νέα παράγκα που φιλοδοξεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ που ονειρευόμαστε θέλουμε να αγωνίζεται με ψυχή, πάθος και τσαμπουκά κόντρα στα μπάτζετ εκατομμυρίων και σε ελεγχόμενες διαιτησίες.

Ως ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 συνεχίζουμε τη στήριξή μας στους παίκτες και τον προπονητή με την παρουσία μας, τη φωνή και την τρέλα μας. Συνεχίζουμε όμως και την οικονομική στήριξη με τα κουπόνια.

Καλούμε και στον αγώνα με τον πανιώνιο ΚΑΝΕΝΑΣ να μην πληρώσει ούτε ένα ευρώ, γεμίζοντας την τσέπη του καναδού που φοβάται να ανέβει στη Θεσσαλονίκη και εμφανίζεται μόνο στην Αθήνα. Αντ' αυτού στηρίζουμε με το κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης των 5 ευρώ, ώστε τα χρήματα να πάνε σε αυτούς που το αξίζουν.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΘΕΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Υγ. : ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ - ΟΛΟΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ - ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ

Προσθήκη νέου σχολίου

Tα σχόλια στα άρθρα του σάιτ της Αυτόνομης είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Οτιδήποτε αφορά αγωνιστικά θέματα δε θα το κοινοποιούμε. Για να δημοσιευτούν τα σχόλια σας θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας μας. Αλλόθρησκοι μην μπείτε καν στον κόπο...

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ira-history

August 2017
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

photo gallery

Graffiti

/5
Βαθμολογία: /5 ( Ψήφοι)


Go to top