Την πρώτη μέρα σου ως υπουργός, η πρώτη υπογραφή που έβαλες ήταν να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ στο Βόλο.

Συνεχίζεις απαγορεύοντας την μετακίνηση μας στην Νέα Σμύρνη. Μετά από τις αντιδράσεις μας κάνεις κωλοτούμπα.

Τη Τετάρτη 18/3 απαγορεύεις την εκδρομή μας στη Λαμία 2 ώρες πριν την αναχώρηση των λεωφορείων, έτσι ώστε να μην έχουμε χρόνο να αντιδράσουμε, ενώ ταυτόχρονα μας κοροϊδεύεις (με το νου σου) ρίχνοντας τα βάρη στους μπάτσους.

Ενώ γίνονται όλα αυτά, ελληνικές ομάδες καλούνται κάθε εβδομάδα να δώσουν εξηγήσεις για στημένα ματς. Παράγοντες πλακώνονται μεταξύ τους. Πουλάνε ηρωίνη. Διαιτητές δεν δίνουν ή δίνουν πέναλτι, αλλοιώνουν αποτελέσματα ανάλογα με τα κελεύσματα του αφεντικού. Δημοσιογράφοι - μάνατζερ συνεχίζουν να αρθρογραφούν ανάλογα με το συμφέρον της τσέπης τους. Αθλητές συνεχίζουν να ντοπάρονται και να λιποθυμούν στο χορτάρι. Εσύ συνομιλείς με ότι πιο σάπιο και βρώμικο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σκοπό να το καθαρίσεις. Παράγοντες συνεχίζουν να πλουτίζουν εις βάρος όλων όσων πηγαίνουμε στο γήπεδο.

Κι εσύ Σιορ Διονύσιε, άσχετε και επικίνδυνε, αποφάσισες να τα βάλεις με τη βία στα γήπεδα, η οποία φυσικά είναι αυτοφυής και δεν προκαλείται, δεν έχει καμιά σχέση με όλα τα παραπάνω. Θέλεις μάλιστα να επαναφέρεις και το ιδιώνυμο! Τι ειρωνεία; Θα χρησιμοποιήσεις τον νόμο που θέσπισε ο βενιζέλος (όχι ο μπένυ, ο παλιός) για να "πατάξει τον κομμουνισμόν"!

Πώς άλλωστε να τα βάλεις με όλους αυτούς που στην ουσία αποτελούν το ελληνικό κράτος; Ούτε μπορείς, ούτε και θέλεις!!!

Εμείς λοιπόν σε προκαλούμε να απαγορεύσεις την μετακίνηση μας στην Ξάνθη στις 29 Απριλίου. Σε προκαλούμε να το κάνεις για να σε ξεφτιλίσουμε όπως ακριβώς κάναμε και με τους προηγούμενους. Σε προκαλούμε για να μας θυμάσαι όταν εσύ και οι γύρω σου μπείτε πολύ σύντομα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σαν μια από τα ίδια!!!

Καληνύχτα Σιορ Διονύσιε...

Όσο για μας, σαν τίποτα μα μην άλλαξε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΗΤΩ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή