ιοαν


17/5/11

 «Ο Ηρακλής άργησε να μας ενημερώσει, έπρεπε να το έχει κάνει νωρίτερα, το έκανε μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας, αν το έκανε νωρίτερα ίσως είχαμε προλάβει κάποιες καταστάσεις, με νόμιμα μέσα εννοώ.  Υπάρχει ελπίδα για τον Ηρακλή, δεν θέλω να πω πολλές λεπτομέρειες τώρα, με βάση το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας ο Ηρακλής έχει ελπίδες να δικαιωθεί. Με τον κ. Πιλάβιο υπήρξε μια σχετική ένταση καθώς τον ρώτησα και είπε ότι δεν έχει διαβάσει την απόφαση για την μη αδειοδότηση του Ηρακλή, αν το είχε κάνει θα έβλεπε τις 9 σελίδες του κ. Γυφτάκη. Μας είπε επίσης και για ρήτρα εμπιστευτικότητας αλλά γιατί ακούει την UEFA στο θέμα αυτό και δεν την ακούει σε άλλα θέματα; Όπως για παράδειγμα οι ποινές σε περίπτωση επεισοδίων, γιατί τιμωρούνται οι ομάδες με άλλες ποινές εδώ;»

31/5/11

Εδώ καταδικάζουν κάποιον σε θάνατο και υπάρχει μεγάλο ερώτημα για το αν είναι ο μόνος που έχει κάνει παράβαση. Μπορεί να το πει κάποιος με βεβαιότητα; Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μας ανέφερε κατά λάθος τον Ηρακλή και μόνο; Ότι η UEFA έστειλε χαρτί με μυστικότητα και όπου μας βολεύει ακολουθούμε τι λέει αυτή και όπου δε μας βολεύει όχι. Θέλουμε να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι για να πειστεί ο κόσμος ότι δεν υπάρχει αδικία. Είναι ο μοναδικός ο Ηρακλής ή υπάρχουν κι άλλοι; Για να μη λέει ο κάθε φίλαθλος ότι όποιος είναι μικρός δε βρίσκει το δίκιο του και ο μεγάλος το βρίσκει. Γιατί αναφέρθηκε άλλωστε η ΕΠΟ μόνο στον Ηρακλή, μόνο ο Ηρακλής έχει παρατυπίες; Η Σούπερ Λίγκα έτσι κι αλλιώς έχει πάρει ότι αρμοδιότητες της έδωσε η ΕΠΟ. Δεν είχε καμία δικαιοδοσία. Μας τα είχαν πει άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ότι θα πάει εκεί ο Ηρακλής και θα γίνει αυτό. Εμείς επιμένουμε στην ισονομία και τη διαφάνεια. Αν είναι έτσι και όλοι οι άλλοι έχουν νόμιμα έγγραφα, τότε τι να πω. Ο καθαρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

13/6/12

Για εξόφθαλμη αδικία μίλησε και ο Γιώργος Ορφανός στις δηλώσεις του: «Είναι μία κρίσιμη χρονιά λόγω των εκλογών στην Ε.Π.Ο. Πρέπει να αναζητηθούν λύσεις σε νομικό πλαίσιο. Ο Ηρακλής έχει δικαιωθεί από τα γεγονότα, αλλά και από τις ομολογίες. Ολες οι κινήσεις από δω και πέρα πρέπει να είναι επιθετικές για την αποκατάσταση της αδικίας. Θα σταθούμε στον Ηρακλή, διότι η αδικία είναι εξόφθαλμη.

 

28/6/12

Μίλησα με τους ανθρώπους του Ηρακλή, από τη στιγμή που έφυγαν από τη συνάντηση με τον Πιλάβιο πιστεύουν ότι κάτι καλό θα γίνει. Αλλά ας μην πούμε περισσότερα, γιατί δεν πρέπει να ξεσηκώσουμε τον κόσμο. Είναι δίκαιο το αίτημά τους!

ποντΈμεις απλά υπενθυμίζουμε τι ειπώθηκε προεκλογικά και ξαναδιατυπώνουμε τη πάγια μας θέση οτι:
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ!!!


Και ένα μύνημα:
δρομο

ira-history


Κύλιση στην Αρχή