* Ο σύνδεσμος θα ανοίξει στις 15:00

* Θα υπάρχουν προαιρετικά κουπόνια στήριξης για τον Ντάφυ,των 2-5-10 ευρώ


Τη Τετάρτη 18 Ιουλίου ξεκινάει η σεζόν του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ μας. Φέτος κάπως διαφορετικά από τις προηγούμενες. Με μια πρώτη προπόνηση που έχει τεράστια σημασία για πολλούς λόγους.

-Καταρχήν για τον αδερφό μας Ντάφυ. Όλοι πλέον γνωρίζουμε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε δότης και η μάχη με την λευχαιμία μπορεί να κερδιθεί. Για να γίνει αυτό πρέπει να μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό. Για το λόγο αυτό στις εισόδους του Καυτανζογλείου θα υπάρχουν "Κουπόνια Οικονομικής Ενίσχυσης" των 2€. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε τον Τριαντάφυλλο(Ντάφυ)

-Η παρουσία μας την Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο θα έχει την μορφή Συλλαλητηρίου για τα όσα τραγελαφικά γίνονται εις βάρος της ομάδας μας τα τελευταία 2 χρόνια στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στημένα ματς, στημένοι πρόεδροι, αμέτρητες κασέτες, συνομιλίες σοκ μεταξύ μεγαλοπαραγόντων......και στο τέλος την πληρώνει μόνο ο Ηρακλής!!!Η αδικία δε θα περάσει. Θα αγωνιζόμαστε μέχρι να δικαιωθούμε και να αποκατασταθεί η τάξη. Πιλάβιε τ' ακούς;

-Φυσικά η δυνατή μας παρουσία θα έχει σκοπό, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, στο να δείξουμε σε παίκτες-προπονητές-διοίκηση αλλά και στους οχθρούς μας, ότι είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί. Πρέπει όλοι να καταλάβουν τι σημαίνει "ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ", πρέπει οι παίκτες μας να καταλάβουν τι σημαίνει να φοράνε τη φανέλα με τον ημίθεο στο στήθος, πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αφού δε μας σέβονται, θα μας φοβούνται. Με τρέλα-φωνή-πάθος πάμε να γουστάρουμε, όλοι γυμνοί, να βγάλουμε τα λαρύγγια μας έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε

-Μετά το τέλος της προπόνησης θα γίνει ένα μισάωρο περίπου φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Παλαιμάχων του Ηρακλή(Παπαϊωάννου-Κωφίδη-Κατσαμπή(ελπίζουμε να δώσει το παρών και ο Βάσια) κ.α.) με αντίπαλο την Μικτή ΑΡΓΩ + Α.Θ 10. Με τα παιδιά από την ΑΡΓΏ(Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) συνεχίζουμε την άψογη συνεργασία που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και τους ευχαριστούμε πολύ γι'αυτό. Να είστε σίγουροι μάγκες ότι οι παλαίμαχοι δεν έχουν καμία τύχη μπροστά στην Dream Team που μαζί δημιουργήσαμε!!

Για όλου αυτούς τους λόγους λοιπόν την Τετάρτη πρέπει να είμαστε εκεί. Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από νωρίς. Θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 10 και 13 όπως επίσης και μετοχές. Επίσης θα είναι προς διάθεση τα νέα t-shirts και polo μπλουζάκια.
Αυτά και τα λέμε από κοντά για μια αξέχαστη Τετάρτη.

ira-history


Κύλιση στην Αρχή