Σήμερα για μας η μέρα ήταν εξαιρετικά σημαντική! Ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, που για μας σημαίνει πολλά και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σύνδεσμο! Η αρμάδα του τιτανοτεράστιου προπονητή μας Διαμαντή, μπόρεσε και κέρδισε σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι! Αυτό όμως λίγη σημασία έχει.
Αυτό το φιλικό ήταν μόνο η αρχή. Αποφασίσαμε να γίνουμε κι εμείς μέρος των διαδικασιών του προγράμματος εναλλακτικής θεραπείας «Αργώ». Πλέον, ο σύνδεσμος μας θα λειτουργεί σαν κέντρο πληροφόρησης για οποιονδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα εξάρτησης από ουσίες. Τόσο οι ίδιοι οι εξαρτημένοι, όσο και οι γονείς τους μπορούν πλέον να απευθυνθούν σε μας κι εμείς να τους ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κινηθούν!
Στηρίζουμε τη δημόσια απεξάρτηση, ειδικά όταν αυτή κινείται μακριά από ουσίες υποκατάστατα, οι οποίες εκτός του να υποτάσσουν και να απενεργοποιούν τους εγκεφάλους των εξαρτημένων, έχουν επίσης την ιδιότητα να γεμίζουν τις τσέπες των φαρμακευτικών εταιρειών. 
Ευχαριστούμε τα παιδιά του «Αργώ» και όλους όσους ήρθαν σήμερα το απόγευμα στους Χορτατζήδες!
Υγ: Την ώρα του παιχνιδιού κυκλοφόρησαν κάποια κουπόνια. Συγκεντρώθηκαν 565 ευρώ τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια του Γιάννη Αγράδα. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνεισέφεραν!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή