Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν κι εχθές στη Νέα Σμύρνη. Ήττα με 1-0 από έναν ανύπαρκτο Πανιώνιο. Τελικά αυτή η ομάδα έχει το χάρισμα σε 3 αγωνιστικές να σε κάνει να νοιώσεις 3 από τα βασικότερα συναισθήματα της ζωής. Την χαρά, τον εκνευρισμό και χθες την οργή.
Τι ήταν πάλι κι αυτό; Πισωγύρισμα κανονικό. Μια ομάδα χωρίς προσανατολισμούς με μόλις 1 φάση σε 90’ λεπτά, προβλημάτισε έντονα για ακόμη μια φορά το λαό του Ηρακλή που τραβάει πάλι το δικό του Γολγοθά καθώς μετά το θετικό ξεκίνημα, η απόδοση και τα άσχημα αποτελέσματα των 2 τελευταίων αγωνιστικών μας γυρνάνε πάλι στα 4 τελευταία πέτρινα χρόνια.  Πόσο μάλλον όταν η βαθμολογική μας διαφορά από τον 15ο του πρωταθλήματος είναι μόλις 2 πόντοι.
Αυτές τις 12 αγωνιστικές τα κάναμε όλα. Κράξαμε, συμπαρασταθήκαμε, εμψυχώσαμε αλλά πλέον κουραστήκαμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Το μόνο που απέμεινε είναι να σας προειδοποιήσουμε. Μη παίζετε με την υπομονή μας. Παίξτε σαν Ηρακλής και χάστε. ΠΑΙΞΤΕ ΟΜΩΣ. Ξεφτιλίκια σαν το χθεσινό και σαν το 0-2 4-2 του ΟΑΚΑ δε θα ανεχτούμε ξανά. Δε θέλετε να ζήσετε τι θα γίνει αν τελειώσει η υπομονή μας. Ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια με εργοτέλη και πάοκ. Σώστε την παρτίδα  γιατί αλλιώς δε θα ξέρετε πού να κρυφτειτε.

Υ.γ  Δε μιλάμε δε μιλάμε ρε Βίκτορα,  το χεις ξεφτιλίσει το θέμα. Η ομάδα είναι πάνω από τα νεύρα σου.

Υ.γ 2 Γκολ από σέντρα που η μπάλα είναι 1 λεπτό στον αέρα πρώτη φορά βλέπουμε.

Υ.γ3 Η χούντα της ΕΛΑΣ έδρασε και πάλι στη Νέα Σμύρνη

ira-history


Κύλιση στην Αρχή