• Χαρά είναι να μπαίνω σε ένα πέταλο γεμάτο που θα φωνάζει
  ασταμάτητα 90 λεπτά.
  Χαρά είναι να τρως γκολ και να βλέπεις τα αδέλφια σου να πεισμώνουν.
  Χαρά είναι να βγαίνω από το πέταλο χωρίς φωνή με πυρετό και ζάλη, γλυκειά ζάλη.

  Λύπη είναι να μπαίνω σ ένα πέταλο νεκρό δίχως πάθος.
  Λύπη είναι να τρώω γκολ και να ξενερώνω.
  Λύπη είναι να βγαίνω από το πέταλο ατσαλάκωτος , να νιώθω κενός. Αυτά για να αντιλαμβάνονται κάποιοι ποιοι είναι οι στόχοι της φετινής χρονιάς. 

  'Αντε ρε αλάνια τρελαθείτε να γουστάρουμε! Φέτος είναι η χρονιά μας ! Οπαδική γιγάντωση στις πιο δύσκολες χρονιές των 102 χρόνων ιστορίας της Ηρακλάρας. Mόνο εμείς  ρεεε.
  Ποιος αγωνιστικός σχεδιασμός και ποια προετοιμασία; Η προετοιμασία γίνεται εδώ και χρόνια. Προετοιμασία για τον μεγάλο Ηρακλή τον αυτόνομο. Που θα είναι στα χέρια του λαού του με τα χιλιάδες μελή στον Γ.Σ! Με τις πολυπληθέστερες εκδρομές ! Με τα γούστα σε όλα τα πέταλα της γης!Καμία ομάδα και κανένας πρόεδρος δε θα συμβάλλει σε αυτά. Μόνο ο λαός. Μόνο αν στο παιχνίδι με το γαύρο αντί για 7 χιλιάδες πέταλο έχουμε 17 ! μόνο αν στη χαβούζα αντί για 500 άτομα κατεβάζουμε 2 και 3 χιλιάδες λαό.Τα διαρκείας μπορεί να αυξηθούν με τις καλές μεταγραφές με τις διαφημίσεις ακόμα και με την προπαγάνδα. Έτσι μπορεί να γεμίσει ολόκληρο γηπεδο. Το ίδιο και τα μέλη στο Γ.Σ. Δε πάυει όμως να είναι απλά μια φούσκα που θα δώσει ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο και όταν πια το παραμύθι τελειώσει θα είμαστε πάλι στο σημείο 0. Ο Ηρακλής θα σωθεί μόνο όταν ο λαός του αποκτήσει οπαδική νοοτροπία! Δηλαδή όταν γιγαντωθεί οπαδικά! Να παίρνεις το διαρκείας και να ξέρεις γιατί το κάνεις , να γεμίζεις το γήπεδο για τον Ηρακλή όχι γιατί στο είπε η ΠΑΕ ούτε γιατί η ομάδα πάει καλά. Οπαδική νοοτροπία και γιγάντωση παίδες. Αυτός είναι ο φετινός στόχος. Την αγωνιστική ανάταση θα τη προκαλέσουμε εμείς. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί όσο ποτέ άλλοτε!Μη λυγίζετε τώρα. Τώρα είναι τα γούστα!

  Ηρακλής ο λαός Ηρακλής δυνατός

ira-history


Κύλιση στην Αρχή