Μετά από πολλούς μήνες ήρθε ένα Σαββατοκύριακο που έπαιζαν οι αντρικές ομάδες στα 3 δημοφιλή αθλήματα. 

Αν και ο σκοπός ήταν μετά τον αγώνα στην Καλλικράτεια να "μεταφερθεί" η κερκίδα στο Ιβανώφειο, η αστυνομία και ο διαιτητής είχαν άλλη άποψη. Ο διαιτητής, που για διάφορους ασήμαντους λόγους διέκοπτε το παιχνίδι και η αστυνομία που συνέχισε το έργο της από τα προηγούμενα χρόνια, με προκλητική στάση και μία σύλληψη. Όμως παρά την απουσία του οργανωμένου κόσμου στην κερκίδα, η ομαδά μπάσκετ, μετά από 5 συνεχόμενες ήττες, νίκησε με 72-68 το Αιγάλεω και δείχνει ότι στους επόμενους αγώνες θα δείξει καλύτερο πρόσωπο απ'ότι μέχρι τώρα. 

Στο βόλλευ, το Σάββατο, η ομάδα έκανε ακόμα έναν περίπατο απέναντι στον Εθ. Αλεξανδρούπολης με 3-0 (25-21,25-19,25-16) και συνεχίζει τρένο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μέχρι τώρα δε φαίνεται καμία ομάδα να μπορεί να μας στερήσει τους εγχώριους τίτλους, αλλά για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων κανένα παιχνίδι δεν θα πρέπει να είναι αδιάφορο, ούτε για τους παίκτες αλλά κυρίως ούτε για τους οπαδούς. 

Τέλος για το ποδοσφαίρο κράταμε την παθιασμένη εμφάνιση από τα πιτσιρίκια, που δείξαν ότι γουστάρουν που παίζουν με αυτή την φανέλα και μπροστά σε αυτόν το κόσμο.

Όσο για τον κόσμο.....


ira-history


Κύλιση στην Αρχή