Ξεκίνησε λοιπόν το κάποτε καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης με τους χειρότερους οιωνούς. Απεργία των παικτών, ματ στα παρκέ, σήμερα τους είδαμε  να επιτίθενται και σε παίκτες(βλέπε Ελληνικό). Στα του σπιτιού μας  η αστυνομία δεν ήξερε λίγο πριν τις 17:00 αν θα γίνει το παιχνίδι, ο Αμερικανός του πανελληνίου Μπαϊαρς πήγε να επιτεθεί στο πέταλο μας και στα καλά καθούμενα ο Σκουρτόπουλος για 2 μπουκαλάκια νερό και για κάποιες αποδοκιμασίες πήρε την ομάδα κι έφυγε. Ελλάς το μεγαλείο σου.
Αγωνιστικά τώρα το 82-81 είναι κάτι πολύ σπουδαίο έτσι όπως επιτεύχθηκε. Με πολλές ελλείψεις λόγω της  απεργίας του ΠΣΑΚ κι ενώ ο αντίπαλος κατέβηκε πλήρης, σ’ ένα Ιβανώφειο κολαστήριο, πάλευε το παιχνίδι(μιας και με τόσες ελλείψεις το φαβορί ήταν ο πανελλήνιος)  μέχρι και το 27’ λεπτό που έγινε η φάση που ξεσήκωσε τον κόσμο. Μια διακοπή για «ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ» και μια εκκένωση γηπέδου ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ, την ώρα που στην ΑΘΗΝΑ μόνο όπλα δεν έχουν βγάλει οι οπαδοί των ευνοημένων.
ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΑΝΑΞΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

υ.γ Τι έχει να γίνει φέτος στο ναό….

Tα δεκάλεπτα: 12-25, 35-40, 52-56, 73-73, 82-81 (παρ.).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Πιλαφίδης): Εβερετ 20 (6ρ., 7ασ.), Μπόουλντιν 5 (1), Λιούις 9, Τσαλκιτζής, Πέτροβιτς 9 (2), Εϊτουταβίτσιους 15 (1), Λαμπρόπουλος 24 (1).

ira-history


Κύλιση στην Αρχή