Έπεσε από τον Λευκό Πύργο και βρήκε και πορτοφόλι η ομάδα μπάσκετ, καθώς και γύρισε ένα χαμένο ματς στα τελευταία 3 λεπτά(50-59 στο 37')ενώ επίσης έχασε το Παγκράτι που μας ακολουθούσε. Η νίκη με 66-61 ήρθε μετά από μια κάκιστη εμφάνιση επί ενός αδιάφορου αντιπάλου, αλλά πλέον στην τελική ευθεία που έχει μπει το πρωτάθλημα της Α2, ας κερδίζουμε τα παιχνίδια έστω κι έτσι και ας μας βγάζει η ομάδα την ψυχή. 8 παιχνίδια πριν τη λήξη της περιόδου μόνο οι 2 πόντοι της νίκης μετράνε. Να υπενθυμίσουμε πως έχει μείνει μια ακόμη αγωνιστική για να εκτίσουμε την τιμωρία της έδρας μας. Επόμενο κρίσιμο παιχνίδι στην Αθήνα με τη Δάφνη. Το Τακ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση μετά το τέλος του ματς:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
Διαβάζοντας το φύλλο αγώνος που μας επιδόθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού, μείναμε άφωνοι για αυτά που αναγνώσαμε, και έχουμε να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις.
1. Δεν έγινε σύσταση ούτε στη διοίκηση, αλλά ούτε και στον πάγκο του ΗΡΑΚΛΗ για ελάττωση οπαδών από τις κερκίδες του γηπέδου, που σύμφωνα με τα γραφόμενά του, εισήλθαν στη διάρκεια των πρώτων 2 λεπτών.
2. Για τους ελάχιστους υπεράριθμους, που και εμείς αντιληφθήκαμε, έχουμε να καταθέσουμε ότι ήταν γονείς και αθλητές των ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ που μετά το πέρας της προπόνησής τους από το διπλανό γήπεδο. Εισήλθαν κάποιοι από αυτούς να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η ποιότητα τέτοιων υπεράριθμων φιλάθλων δε δημιουργεί πρόβλημα στη διεξαγωγή ενός αγώνα.
3. Επειδή αρχίζουμε και έχουμε υποψίες καθώς φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, ότι ίσως κάποιοι να μην επιθυμούν την επιστροφή του ΗΡΑΚΛΗ στην Α1 Εθνική Κατηγορία, τους διαβεβαιώνουμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ, σεβόμενος την αιώνια ιστορία του και τους χιλιάδες του λαού του. Θα παίζει τους αγώνες εντός των τεσσάρων γραμμών και έτσι απλά θα τους αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.
Υ.Γ Α) Συγγνώμη αν στεναχωρούμε τα συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων Αθηνών, Βόλου και Θεσσαλονίκης.
Β) Η μοναδική ασπίδα προστασίας της ομάδας μας είναι ο κόσμος μας και όχι η λάσπη αυτής της Κατηγορίας
Μετά τιμής
ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ»
 
Απλά να προσθέσουμε ότι ο εν λόγω Γυμνασίαρχος είναι ο ίδιος που ήταν και στο παιχνίδι με την Δάφνη, όπου με το βαρύ φύλλο αγώνα στην ουσία μας τιμώρησε με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

ira-history


Κύλιση στην Αρχή