Χθες Κυριακή 17/10, για άλλη μια φορά φύγαμε αναστατωμένοι και λυπημένοι από το γήπεδο. Δεν είναι το γκολ του πανσερραϊκού που μας προξένησε αυτά τα συναισθήματα, ποτέ δε κάμπτεται το ηθικό μας από άσχημα αποτελέσματα και γκολ «ηλεκτροσόκ» όπως κάποιοι χαρακτήρισαν το χθεσινό.
Μετά το τέλος του αγώνα ένας «άνδρας» της εταιρείας σεκιούριτι η οποία πληρώνεται από τον Ηρακλή, στην προσπάθεια του να κρατήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο άσπιλο και αμόλυντο, έσπασε το πόδι ενός 12χρονου παιδιού, το οποίο προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τέλος του αγώνα, για να πάρει τη φανέλα κάποιου παίκτη. Εδώ και χρόνια παρατηρούμε διάφορες βλαχομαγκιές από μεριάς των ανθρώπων των εταιρειών σεκιούριτι όμως το περιστατικό της Κυριακής κυριολεκτικά ξεχείλισε το ποτήρι.
Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική απέναντι σε όλους αυτούς που διαλέγουν να βγάλουν το κόμπλεξ τους σε παιδάκια, επειδή όμως όπως φαίνεται αυτό δεν αρκεί, καλούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής να μην καταβάλει καμία αμοιβή στην εταιρεία σεκιούριτι για τις υπηρεσίες αυτής της Κυριακής και αντ’ αυτού τα χρήματα να δοθούν στην οικογένεια του μικρού ως ηθική αποζημίωση. 
Υγ: τα χαιρετίσματα μας στους φύλακες του νόμου με τους οποίους οι στενές επαφές θα συνεχιστούν από ότι φαίνεται για άλλη μια χρονιά!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή