Στην πραγματοποιηθείσα συζήτηση των φιλάθλων του Ηρακλή, στο υπό κατάληψη Κατσάνειο, παρέστησαν οι κ.κ. Ξανθόπουλος, Πεταλωτίδης, Κούλαλης, Μαργαρίτης, Φιλιπιάδης, Αγγελάκης ενώ ο κ. Χαΐτογλου απέστειλε επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους της απουσίας του. Η αποδοχή από μέρους του ότι <<ουδέν οίδα>> δηλαδή ότι ήταν αχυράνθρωποι, οδηγούν τις απορίες για την διοίκηση του κ. Πασχαλίδη να σαρκοποιηθούν σε κατηγορίες ποινικής φύσεως.

Όσοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας συμφώνησαν με ολόκληρο τον λαό του Ηρακλή και πλέον μετά την χθεσινή δέσμευση του Γ.Σ. απαιτούν και οι ίδιοι την αποπληρωμή των χρεών προς τρίτους από τον φερόμενο ως μεγαλομέτοχο Αντώνη Πασχαλίδη.
Τα επιχειρηματικά σχέδια του κράτους για την εκμετάλλευση της περιουσίας του συλλόγου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Όσο πιο μικρός είναι ο Ηρακλής τόσο πιο εύκολα τα φιλέτα Χορτατζήδων και Μίκρας θα πέσουν στα χέρια των οικονομικών συμφερόντων.

Αυτά τα σχέδια μπορούν να σταματήσουν μόνο στη δυναμική του λαού του Ηρακλή.
Και οι πολιτικοί μέντορες των συμφερόντων αυτών θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι ο λαός του Ηρακλή θα τους απαντήσει όπως απάντησε κάποτε στον Γ. Ράλλη.

Υ.Γ. Οι απόντες Τριανταφυλλόπουλος, Πολύκαρπος, Κορκόβελος, Βιόπουλος, Φουρναράκης, Καραβασιλίδης αφήνονται πλέον στη κρίση του κόσμου της ομάδας.

ira-history


Κύλιση στην Αρχή