Απαντήσεις στον λαό του Ηρακλή

Μετά τη συνέλευση (21/4) των καταλήψεων των γραφείων της ΠΑΕ Ηρακλής και του Γ.Σ., εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: "Μετά τη σημερινή συνέλευση των καταλήψεων των γραφείων της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και του Γυμναστικού Συλλόγου, αποφασίσαμε να καλέσουμε ονομαστικά αύριο Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 20.00 τους κυρίους Τριαντάφυλλου, Αδαμίδη και Αρταβάνη ώστε να παραστούν στο Κατσάνειο σε ανοιχτή γενική συνέλευση όπου θα τους δοθεί η  ευκαιρία να απαντήσουν ενώπιον του ΛΑΟΥ του ΗΡΑΚΛΗ. 
Επίσης την Παρασκευή 23 Απριλίου και ώρα 20.00 καλούμε τους κυρίους Ξανθόπουλο, Ν. Χαίτογλου, Κορκόβελο, Βιόπουλο, Καραβασιλίδη, Φουρναράκη, Πεταλωτίδη, Πολύκαρπο, Πατέλη, Μαργαρίτη, Φιλιππιάδη, Τριανταφυλόπουλο, Αγγελάκη, Κούλαλη οι οποίοι θα πρέπει μπροστά στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να μας εξηγήσουν τι συνέβη και έφτασε ο σύλλογος σε αυτό το σημείο και για ποιο λόγο αποχώρησαν όλοι από το Δ.Σ. του κυρίου Πασχαλίδη.

Να παραστούν στο ραντεβού με τη ιστορία.

Παράλληλα καλούμε μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο του ΗΡΑΚΛΗ να παραβρεθεί σε αυτές τις δύο συνελεύσεις όπου ελπίζουμε ότι επιτέλους θα ξεδιαλύνει το τοπίο που επικρατεί γύρω από το Σύλλογο του ΗΡΑΚΛΗ.

Υπογραφή

Πρώτη Γενική Συνέλευση καταλήψεων ΗΡΑΚΛΗ.

ΥΓ. Όποιος από τους παράγοντες που αναφέρθηκαν δεν εμφανιστεί στς δύο αυτές συνελεύσεις θα είναι ηθικά καταδικαστέος και θα χαρακτηριστεί προδότης από ολόκληρο τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ".

ira-history


Κύλιση στην Αρχή