«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ανέμενε μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και με βάση τα όσα αυτός δεσμεύτηκε να υλοποιήσει προκειμένου η ΠΑΕ να βγει από το αγωνιστικό και διοικητικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει, συγκεκριμένες κινήσεις :

1) Να στελεχωθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ με άτομα από τον χώρο του ΗΡΑΚΛΗ, με βάση τη λίστα των ονομάτων που προτάθηκαν από τον Γυμναστικό Σύλλογο.
2)  Να στελεχωθεί το διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ με ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ αποδεδειγμένων ικανοτήτων, οι οποίοι αφιλοκερδώς θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προκειμένου να αρχίσει να λειτουργεί διοικητικά η ΠΑΕ.
3) Να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες μεταγραφές και να γίνουν εκείνες οι κινήσεις που θα λύσουν τα υπάρχοντα προβλήματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την ομάδα.

Αντί αυτών και παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές ενοχλήσεις προς τον Πρόεδρο προκειμένου να του εκφράσουμε την αγωνία μας και παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του ότι θα δρομολογήσει όσα είναι αναγκαία, η ΠΑΕ εξακολουθεί να κάνει κινήσεις εν κρυπτώ, να μην ενημερώνει τον Γυμναστικό Σύλλογο για οτιδήποτε είτε αυτό αφορά τα μεταγραφικά , είτε τα διοικητικά , είτε τα οικονομικά και ουσιαστικά να τον εμπαίζει.

Σήμερα δε παρουσιάζεται στα γραφεία της ΠΑΕ και πάλι εν αγνοία του Γ.Σ. ο κ. Ερες Λαντάνι, υποψήφιος επενδυτής η είσοδος του οποίου στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ μετατίθεται από βδομάδα σε βδομάδα, ο οποίος ομιλεί με όλους τους παίκτες, αναλαμβάνει διοικητικές πρωτοβουλίες, κάνει εξαγγελίες χωρίς ακόμη ο κ. ΡΕΜΟΣ να έχει επισήμως ενημερώσει τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ως όφειλε, για την ιδιότητα του είτε ως μέλους του Δ.Σ. είτε ως μετόχου προκειμένου εκ του θεσμικού του ρόλου να δικαιούται τέτοιων ενεργειών.

Μετά απ΄ όλα αυτά ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ αποφάσισε να αποσύρει τον εκπρόσωπό του μέχρι νεωτέρας από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Τέλος καλεί για μία ακόμη φορά τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο να αναλογιστεί τις ευθύνες του πριν είναι πολύ αργά».

Το σχόλιο μας:
Εμείς σαν Αυτόνομη Θύρα 10 ταυτιζόμαστε 100% με την ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου μιας και από λόγια ακούμε πολλά αλλά από πράξεις τίποτα. Για την συνέντευξη γνωριμίας του κ.Λαντάνι είμαστε επιφυλακτικοί  γιατί από "θα" και από "υποσχέσεις" στον Ηρακλή έχουμε χορτάσει. Περιμένουμε από τον κύριο Ρέμο να πάρει επιτέλους επίσημη θέση για τις Διοικητικές Εξελίξεις.

ira-history


Κύλιση στην Αρχή