ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΕΤΣΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ 3000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ), ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΝΕΕΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Α΄ ΓΥΡΟ ΕΝΩ ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ…), ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟΝ Α΄ ΓΥΡΟ ΔΙΕΘΕΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ, ΣΤΟ Β΄ ΓΥΡΟ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΣΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ, ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΚΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ), ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΟΣΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΠΙΝΟΗΘΕΙ (ΑΛΛΟΤΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΤΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ), Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΙΛ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ, ΟΤΙ ΚΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ (1000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΤΛ), ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (ΠΕΡΙΠΟΥ 2500) ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – ΦΑΚΕΛΩΜΑ)

ΥΓ1 ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΡΟΥ ΟΛΗ ΤΗ ΘΥΡΑ 1 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙ Α ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ 760 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ Η ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΟ 5% ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

ΥΓ2 ΕΜΕΙΣ ΑΠ΄ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 10, Σ’ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

ira-history


Κύλιση στην Αρχή