Ιούλιος - Αύγουστος 2008

Θορυβημένοι από την (ελπίζουμε φαινομενική) καλοκαιρινή ραστώνη, ζητήσαμε και πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τη νέα ηγεσία του Γ.Σ.
Στη συνάντηση αυτή έγινε εκτενή αναφορά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου καθώς και στο φλέγον ζήτημα της κατασκευής των γηπέδων. Από την πλευρά μας ζητήθηκε η συνεχής επαγρύπνηση της διοίκησης με άμεσες κινήσεις στο πρόβλημα του μπάσκετ καθώς και στα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη όπως το Γυναικείο μπάσκετ και το πόλο όπου επικρατεί αδράνεια.
Επίσης έγινε αναφορά στο βόλεϊ και στο ποδόσφαιρο όπου επισημάνθηκε ο ελεγκτικός ρόλος της “μάνας” του συλλόγου.
Στις επόμενες μέρες που ακολούθησαν, δεν φάνηκε κάτι θετικό (κυρίως στο πρόβλημα του μπάσκετ σε συνδυασμό με τις απαξιωτικές δηλώσεις του προέδρου του Πανοράματος σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης) κι έτσι οδηγηθήκαμε σε μαζικότερη παρέμβαση (απρογραμμάτιστη) από μέλη του συνδέσμου στα γραφεία του Γ.Σ. κατά τη διάρκεια της οποίας ζητήθηκε επιτακτικά λύση.
Η Αυτόνομη Θύρα 10 παρακολουθεί τις εξελίξεις σε όλα τα τμήματα του συλλόγου ενώ παράλληλα σας ενημερώνουμε πως πραγματοποιούνται εργασίες στο χώρο του συνδέσμου καθώς και στη σελίδα μας στο διαδίκτυο η οποία θα ανέβει στις 18/8.
Πάνω απ’όλα, προετοιμαζόμαστε για την παρουσία μας σε όλα τα γήπεδα που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής όπου φέτος δε θα έχει προηγούμενο.
Αυτόνομη Θύρα 10

Προσθήκη νέου σχολίου

Tα σχόλια στα άρθρα του σάιτ της Αυτόνομης είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Οτιδήποτε αφορά αγωνιστικά θέματα δε θα το κοινοποιούμε. Για να δημοσιευτούν τα σχόλια σας θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας μας. Αλλόθρησκοι μην μπείτε καν στον κόπο...

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ira-history

February 2018
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

photo gallery

Iraklis Tattoo Art

/5
Βαθμολογία: /5 ( Ψήφοι)


Κύλιση στην Αρχή