Έχουμε κάνει ξεκάθαρο εδω και εβδομάδες ότι ο ποδοσφαιρικός ΗΡΑΚΛΗΣ ο οποίος φτιάχτηκε μέσα σε τρεις μέρες μας εκφράζει 100%. Για μας είναι το αντίδοτο στην περσινή κατρακύλα, είναι η όαση στην έρημο του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ο λόγος για να γράφουμε χιλιόμετρα και να τραγουδάμε ακατάπαυστα, όσο μικρό και να είναι το χωριό που μας φιλοξενεί, όσο άγνωστος και να μας είναι ο αντίπαλος, άλλωστε όπως έλεγε και ένας αδελφός έξω από το Καυταντζόγλειο τη Τετάρτη που μας πέρασε, "Τι με τον Αλμωπό, τι με τον Ολυμπιακό... δέκα ρίχτερ στο μυαλό"!!!

Βασικοί συντελεστές σε αυτό το ωραίο πάντρεμα που συντελείται είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι στελεχώνουν την ομάδα μας. Κάποιοι από αυτούς παράτησαν τα πάντα για να παίξουν στον ΗΡΑΚΛΗ, ενώ άλλοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να κουβαλήσουν το βαρύ φορτίο της φανέλας μας. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για μας, όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα, όπως και η ανάγκη μας να δείξουμε σε αυτά τα παιδιά το μέγεθος της ευγνωμοσύνης και της χαράς που νιώθουμε για το γεγονός ότι αποτελούν μέρος της οικογενείας πλέον που ονομάζεται ΗΡΑΚΛΗΣ.

Στα πλαίσια αυτής της πραγματικότητας επισκεφτήκαμε τον Γιάννη Καλλιβωκά στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, αφού  χειρουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα στα Τρίκαλα Ημαθίας, για να του πούμε με τον τρόπο μας περαστικά αλλά και για να δείξουμε σε όλους όσους αποτελούν τον φετινό ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ ότι θα είμαστε δίπλα τους μέχρι το τέλος!!!

ΥΓ: ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Tα σχόλια στα άρθρα του σάιτ της Αυτόνομης είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Οτιδήποτε αφορά αγωνιστικά θέματα δε θα το κοινοποιούμε. Για να δημοσιευτούν τα σχόλια σας θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας μας. Αλλόθρησκοι μην μπείτε καν στον κόπο...

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ira-history

March 2018
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

photo gallery

Iraklis Tattoo Art

/5
Βαθμολογία: /5 ( Ψήφοι)


Κύλιση στην Αρχή