Η εξέλιξη της χθεσινής ημέρας με την πτώση για δεύτερη φορά σε ένα καλοκαίρι της ομάδας μας δεν μας εκπλήσσει. Το περιμέναμε! Μόνο γέλιο μας προσφέρουν πλέον ο νέος εξυγιαντής με τον συνεταίρο του, φαταούλ, οι οποίοι παρέα με τους υποτακτικούς τους ξευτιλίζονται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Εμείς από τη μεριά μας μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώσουμε για την ιδέα την οποία υπηρετούμε και να δηλώσουμε για ακόμα μια φορά την αποφασιστικότητα μας να μη γίνουμε ΠΟΤΕ σαν κι αυτούς, έστω και αν αυτή η στάση μας, μας βγάζει κάθε καλοκαίρι στους δρόμους.

Μέσα στο σαββατοκύριακο θα συναντηθούμε με την επιτροπή σωτηρίας που έχει συσταθεί καθώς και με όλους τους φορείς του συλλόγου έτσι ώστε να συντονίσουμε τα βήματα μας για την εβδομάδα που έρχεται η οποία θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ και γεμάτη κινητοποιήσεις!!!

Η επόμενη εβδομάδα θα μας βρεί στους δρόμους...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΓΡΙΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!!

ΥΓ: Ξέρουμε πολύ καλά ότι για την αλλαγή στάσης υπέρ του ΗΡΑΚΛΗ των διοικήσεων κάποιων ομάδων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο οι πιέσεις και οι αντιδράσεις των οπαδών. Το εκτιμούμε και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Tα σχόλια στα άρθρα του σάιτ της Αυτόνομης είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Οτιδήποτε αφορά αγωνιστικά θέματα δε θα το κοινοποιούμε. Για να δημοσιευτούν τα σχόλια σας θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας μας. Αλλόθρησκοι μην μπείτε καν στον κόπο...

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ira-history

March 2018
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

photo gallery

Iraklis Tattoo Art

/5
Βαθμολογία: /5 ( Ψήφοι)


Κύλιση στην Αρχή