ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...

Χαιρετούμε φίλους και εχθρούς, συνοδοιπόρους και αντιπάλους, από την Κολομβία των Βαλκανίων και συγκεκριμένα από το Μεδεγίν της βορείου Ελλάδος. Σας χαιρετούμε από τον τόπο όπου όλα εξαγοράζονται όσο όσο για λίγα ευρώ!

Τον ΗΡΑΚΛΗ ιστορικά τον υποβίβασε η νέα δημοκρατία το 1980, το πασοκ το 2011 και ο συριζα με τους ανελ το 2017.

Για τον υποβιβασμό του 1980 πρωτοστάτησε η ομάδα του παοκ, για τον υποβιβασμό του 2011 πρωτοστάτησαν οι ομάδες δορυφόροι του ολυμπιακού, για τον υποβιβασμό του 2017 πρωτοστάτησαν οι ομάδες δορυφόροι του ολυμπιακού και του παοκ και από κοντά ο παναθηναϊκός ο όποιος διοικητικά ολοφάνερα έχει διαβρωθεί από το σύστημα το οποίο πολεμούσε.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν υποβιβάστηκε ΠΟΤΕ αγωνιστικά.

Τον ΗΡΑΚΛΗ τον ρίχνουν εδώ και χρόνια κατ' αυτό τον τρόπο διότι είναι ένα τεράστιο μέγεθος οπαδικά και ιστορικά για να χωρέσει σε άρμα αλλά από την άλλη είναι ένα ελάχιστο μέγεθος διοικητικά για να μπορέσει να σταθεί μόνος του απέναντι σε αυτή τη σαπίλα.

Η παρούσα διοίκηση η οποία για άλλη μια φορά θα επαναλάβουμε ότι είναι "φυτευτή", έφερε με επιτυχία εις πέρας την αποστολή της.

Αυτά θα γράψει η ιστορία!

Με αυτά θα μεγαλώσουν και θα γαλουχηθούν οι επόμενες γενιές ηρακληδέων! Το μίσος που φυτεύετε μέσα στις ψυχές μας, θα το βρείτε σύντομα μπροστά σας!

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...

ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ...

ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...

ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Tα σχόλια στα άρθρα του σάιτ της Αυτόνομης είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Οτιδήποτε αφορά αγωνιστικά θέματα δε θα το κοινοποιούμε. Για να δημοσιευτούν τα σχόλια σας θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας μας. Αλλόθρησκοι μην μπείτε καν στον κόπο...

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ira-history

February 2018
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

photo gallery

Iraklis Tattoo Art

/5
Βαθμολογία: /5 ( Ψήφοι)


Κύλιση στην Αρχή