Είμαστε καταδικασμένοι τελικά σε αυτή την ομάδα να τα ζήσουμε ΟΛΑ. Να ζήσουμε τη παράνοια, το φασισμό και τις σπασμωδικές κινήσεις μιας διοίκησης που προφανώς εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων.

Μετά το κατευθυνόμενο άρθρο συγκεκριμένου ισοτόπου ο οποίος επιβιώνει χάρη στα ρούβλια του ρώσου ολιγάρχη – εξυγιαντή, τον οποίο ενοχλεί η πολύ δημοκρατία, για τα 37 εισιτήρια του τελευταίου αγώνα, το επόμενο επικοινωνιακό βήμα της παρέας των βαλτών που διοικούν τη ΠΑΕ, είναι να σταματήσουν και το μοναδικό πράγμα που θυμίζει ΗΡΑΚΛΗ και είναι ο λαός του.

Το γήπεδο, γελοία δίποδα, δεν κατόρθωσε να μας το κόψει κανείς, ούτε οι δικογραφίες, ούτε τα παρών στα τμήματα, ούτε οι κυβερνήσεις και νομίζετε ότι θα μας το κόψετε εσείς;

Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο και πατώντας πάνω στην αδράνεια της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ μας προκαλείται κάθε μέρα και περισσότερο.

Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ αυτοί οι γελοίοι που καπηλεύονται το όνομα και την ιστορία της ομάδας μας δεν σέβονται τίποτε, από εσένα και μόνο εσένα εξαρτάται αν θα τους επιτρέψεις να συνεχίσουν να μας διασύρουν…

ΞΥΠΝΑ – ΔΡΑΣΕ

Τη Κυριακή στην Αυτόνομη Θύρα 10 παρακολουθούμε όλοι μαζί τον αγώνα βόλεϊ και μετά το τέλος του, συζητάμε και σχεδιάζουμε την οριστική εκπαραθύρωση αυτών των παρασίτων!!!

Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ η ερχόμενη Δευτέρα θα είναι κομβική για την ιστορία της ομάδας, ο καναπές τους βολεύει, η παρουσία σου τους κάνει να τρέμουν.

ΥΓ: Ντροπή στους 37 που έκοψαν εισιτήριο στον αγώνα κυπέλλου και συνεχίζουν να στηρίζουν οικονομικά τους απατεώνες.

ira-history


Κύλιση στην Αρχή