Δεν υπάρχει τίποτε που να μας πονάει πιο πολύ από την κάθε Κυριακή. Έχουμε φτάσει στο σημείο να παρακαλάμε καθημερινά να διακοπεί το πρωτάθλημα μπας και ηρεμήσουμε. Κάθε εβδομάδα που περνάει τα συναισθήματα γίνονται και πιο έντονα. Ο θυμός, η οργή, το μίσος, η λύπη όλα ανακατεύονται. Άλλοι απλά αποστασιοποιούνται, άλλοι ρισκάρουν την ελευθερία τους και άλλοι βγάζουν φράγκα από την όλη υπόθεση.

Όχι όμως για πολύ!

Από τον Μάιο, σαν σύνδεσμος προσπαθούμε να αφυπνίσουμε, να οργανώσουμε, να βάλουμε στο ίδιο τραπέζι διαφορετικούς ανθρώπους ώστε να σταματήσουμε τον κατήφορο. Αποτύχαμε! Και μαζί μας απέτυχε και η ομάδα.

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει επιστροφή, δεν ξέρουμε αν υπάρχουν περιθώρια χρονικά, δεν ξέρουμε αν η υπόθεση είναι χαμένη.

Εμείς πάντως σίγουρα δεν θα τα παρατήσουμε, εμείς σίγουρα δεν θα εξαφανιστούμε από το γήπεδο, εμείς ξέρουμε ότι το μοναδικό που έχει μείνει όρθιο σε αυτή την ομάδα είναι ο κόσμος της, ο ενεργός κόσμος της, πάνω στον οποίο θα στηριχτεί και η επόμενη μέρα.

Το σήμερα και το αύριο θα το συζητήσουμε ανοικτά στο σύνδεσμο την Τρίτη στις 9:00. Όποιοι αντέχουν θα είναι εκεί!!! Όποιοι αντέχουν είναι προσκεκλημένοι!!!

ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ!!!

ΥΓ: Αύριο στις 9 το πρωί, όλοι στα δικαστήρια στη δική των 22 αθώων αδερφων μας!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή