Τη Δευτέρα 4/7 στις 19:00 η ομάδα ποδοσφαίρου του ΗΡΑΚΛΗ δίνει το πρώτο της ραντεβού. Σε αυτό το ραντεβού για πρώτη φορά δεν είναι καλεσμένος ο κόσμος ο οποίος ακόμα και τα πιο δύσκολα χρόνια έδινε κατά χιλιάδες το παρών εμψυχώνοντας τους παίκτες για τη χρονιά που έρχεται.

Προφανώς και δεν πρόκειται να είμαστε μακριά από τους παίκτες της ομάδας μας τη Δευτέρα επειδή έτσι αποφάσισε αυτός που όντας ανεπιθύμητος δικτατορικά παραμένει στη κεφαλή της διοίκησης καταστρέφοντας την ομάδα.

Τη Δευτέρα 4/7 στις 19:00 στη Μίκρα μαζευόμαστε όλοι για να κάνουμε σαφές στους παίκτες της ομάδας μας ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ολόκληρη τη χρονιά προσπαθώντας να διαχωρίσουμε τον πόλεμο εναντίων του μεγαλομετόχου από το αγωνιστικό κομμάτι!

Τη Δευτέρα 4/7 στις 19:00 στη Μίκρα μαζευόμαστε όλοι για να περιφρουρήσουμε τον σύλλογο του ΗΡΑΚΛΗ από τυχών παρουσία του ανεπιθύμητου απατεώνα!

Τη Δευτέρα 4/7 στις 19:00 μαζευόμαστε όλοι στη Μίκρα για τον ΗΡΑΚΛΗ μας, για το πάθος μας, για τη τρέλα μας, γιατί μας έλειψε το κυανόλευκο χρώμα...

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/7 ΣΤΙΣ 19:00, ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή