Έχει γίνει "αγαπημένη" συνήθεια εδώ και δεκαετίες στον ΗΡΑΚΛΗ, λίγο πρίν καταρεύσει μια διοίκηση, να εκδίδει μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει οτι για όλα τα δεινά, τα χρέη και τη καταστροφή που έχει προκαλέσει, φταίνε οι οπαδοί οι οποίοι φέρνουν πρόστιμα και δεν κόβουν εισητήρια.

Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε, άλλωστε μπορείτε να ανατρέξετε στο διαδικτυακό αρχείο μας και να διαβάσετε τι απαντήσαμε στον προηγούμενο πρόεδρο, στον πιο προηγούμενο, αλλά και τι απάντησαν προγενέστεροι σύνδεσμοι από 'μας δεκαετίες πριν όταν βρέθηκαν στην ίδια θέση.

Όλη αυτή η τακτική είναι θλιβερό κατάλοιπο της εποχής Θεοδωρίδη η οποία όπως φαίνεται βρίσκει εκφραστές ακόμα και σήμερα...

Ευχόμαστε λοιπόν στον καναδό, ο οποίος προσαρμόστηκε πιο γρήγορα από όσο περιμέναμε στην κυανόλευκη πραγματικότητα, αλλά και στους αυλικούς του, τύπου Σεντελίδη, Νίκου, Ιωακειμίδη κτλ κτλ οι οποίοι ανέλαβαν εργολαβία να τον μυήσουν σε αυτό που ονομάζεται εποχή Θεοδωρίδη, να πάνε να συναντήσουν τον πνευματικό τους πατέρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα!!!

 

Όσο για 'μας περιμένουμε με ανυπομονησία την επάνοδο του καναδού στη Θεσσαλονίκη για να τον συνδράμουμε με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο του!!! 

ira-history


Κύλιση στην Αρχή