Μετά τη συνέλευση που έλαβε χώρα στα γραφεία του συνδέσμου μας και αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ  αγνόησε την έκκληση - προτροπή μας να εξηγήσει επίσημα στον λαό του ΗΡΑΚΛΗ πώς οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο και τι σχεδιάζει για το μέλλον. Αποφασίσαμε λαμβάνοντας υπ' όψιν μας τις δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης όπου είπε ότι όποιος θέλει εξηγήσεις να του τις ζητήσει πρόσωπο με πρόσωπο να  καλέσουμε τόσο τον μεγαλομέτοχο όσο και όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ τη Τετάρτη 11/5 στις 20:00 στο Κατσάνειο ώστε να γίνει μια επίσημη δημόσια ενημέρωση για το παρών και το μέλλον της ομάδας.

Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ δεν είναι μόνο η Αυτόνομη Θύρα 10 ή η αντιπροσωπεία της, είναι και άλλοι χιλιάδες οι οποίοι ανησυχούν και θεωρούμε πολύ σημαντικό να ακούσουν και αυτοί από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει στην ΠΑΕ και πού αυτή βαδίζει.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης είναι μέχρι και σήμερα πρόεδρος της ομάδας και ως τέτοιον θέλουμε και θα του συμπεριφερθούμε, δεν υπάρχει κανένας λόγος και αυτό το διαβεβαιώνουμε και το τονίζουμε σε όλους τους τόνους, που να τον κρατήσει μακριά από μια ηρακλήδικη μάζωξη σαν αυτή της Τετάρτης.

Ελπίζουμε τη Τετάρτη το Κατσάνειο να γεμίσει από ηρακληδείς και ο πρόεδρος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και να μη μας φέρει στη δύσκολη θέση ενός μονολόγου όπου τα επιχειρήματα και τα ερωτήματα μας θα μείνουν αναπάντητα.

Υγ: Κάνουμε έκκληση και στον κύριο Κακαγιάννη αν βρίσκεται στην Ελλάδα να είναι παρών στο Κατσάνειο.

ira-history


Κύλιση στην Αρχή