Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε πριν από λίγο δηλώσεις του κυρίου Κολύμπατζη, ο οποίος στη διάρκεια μιας συνέντευξης ανέφερε ότι πριν κάποιο διάστημα η Αυτόνομη Θύρα 10 έδωσε τη συγκατάθεση της για τη δημιουργία ενός νέου σωματείου με την ονομασία Α.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Σε καμιά περίπτωση δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και παρακαλούμε πολύ τον οποιονδήποτε να μην παραποιεί τα λόγια μας κατά πώς τον βολεύουν. Η μοναδική συζήτηση που έγινε για το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν στην τελευταία συνέλευση του Γ.Σ. που έγινε στο ξενοδοχείο Καψής και εκεί ενώπιων όλων όταν ακούστηκε η συγκεκριμένη προοπτική, δηλώσαμε την πάγια και αταλάντευτη μας θέση, η οποία είναι ότι η οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει, πρώτον πρέπει να κατατεθεί επίσημα σε γενική συνέλευση του συλλόγου και να αναλυθεί – παρουσιαστεί στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και δεύτερον ότι η οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να αφορά τον Γ.Σ. ως σύνολο και όχι μόνο το τμήμα του βόλεϊ.

Ίσως κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο για το μέλλον του τμήματος βόλεϊ. Για μας όμως το διακύβευμα της ύπαρξης του συλλόγου και της ακίνητης περιουσίας του, είναι πολύ σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο…

Και για του λόγου το αληθές αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση μας της 31ης Ιανουαρίου έπειτα από μια συνέλευση παρωδία στο Κατσάνειο όπου μάταια περιμέναμε να ακούσουμε προτάσεις και τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος του Γ.Σ. και επαναλαμβάνουμε και δημόσια μιας και το έχουμε κάνει ήδη σε προσωπικό επίπεδο ότι είμαστε ανοικτοί να ακούσουμε και να συζητήσουμε την οποιαδήποτε πρόταση αρκεί να γίνει δημόσια και επίσημα και όχι σε καφενειακό επίπεδο.

“Τα τεράστια χρέη του ΓΣ έχουν ονοματεπώνυμο. Οποιαδήποτε διοίκηση προκύψει θα πρέπει αντί να ψάχνει λύσεις σε διαφορετικά ΑΦΜ βάζοντας σε κίνδυνο την ακίνητη περιουσία του συλλόγου ή να πρεσβεύει τη συνέχιση της υπολειτουργίας του ΓΣ περιμένοντας κάποιο θαύμα, να κινηθεί άμεσα νομικά εναντίων των διοικούντων οι οποίοι έφεραν το σύλλογο σε αυτή τη θέση. Ο τρόπος για να γίνουν όλα αυτά υπάρχει και έχει εφαρμοστεί ήδη σε ομάδα της πόλης η οποία πάγωσε τα χρέη της μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια στα οποία σύρθηκαν οι πρώην παράγοντες της.

Είναι πέρα από εμφανές ότι για μια δεκαετία υπήρξε κακοδιαχείριση, φοροδιαφυγή και σαφέστατη παραπλάνηση του σώματος του ΓΣ από τους τότε παράγοντες. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τις διώξεις του ΣΔΟΕ εναντίων τους, αλλά και από τα πρακτικά γενικών συνελεύσεων (τα οποία ελπίζουμε να μην εξαφανίστηκαν, κάηκαν, διαλυθήκαν) όπου σχεδόν ποτέ δεν έγινε παρουσίαση ΑΛΗΘΙΝΟΥ ισολογισμού πριν την απαλλαγή της εκάστοτε διοίκησης. Σε αυτή τη βάση δίνεται στην οποιαδήποτε διοίκηση του ΓΣ προκύψει η ευκαιρία να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίων όλων αυτών που θησαύρισαν από τον ΗΡΑΚΛΗ, αποδίδοντας από τη μια δικαιοσύνη και από την άλλη απαλλάσσοντας τον σύλλογο από αυτά τα χρέη τα οποία απειλούν την ύπαρξη του ΗΡΑΚΛΗ.”

 

 

ira-history


Κύλιση στην Αρχή