Εδώ και κάποιες εβδομάδες προσπαθούμε να αντιληφθούμε τι ακριβώς συμβαίνει στον γυμναστικό σύλλογο και να κατανοήσουμε τις διαθέσεις νυν,  πρώην αλλά και εν δυνάμει μελλοντικών παραγόντων.

Τις προηγούμενες ημέρες μετά από κάποιες συναντήσεις ενημερωθήκαμε για τις επιδιώξεις και τη τροπή που φαίνεται να παίρνει το πρόβλημα του ΓΣ. Δεν πρόκειται να μπούμε σε λεπτομέρειες όσων ειπώθηκαν, περιμένουμε από τους ίδιους που μας ενημέρωσαν να πράξουν το ίδιο σε όλα τα μέλη του συλλόγου. Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι τα ομέλη του ΓΣ, οι οπαδοί και φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ καλούνται για άλλη μια φορά να πάρουν αποφάσεις ενώ τους παρουσιάζεται μια κατάσταση αδιεξόδου. Πάλι λοιπόν, καλούμαστε όλοι εμείς να νομιμοποιήσουμε κάποιο θεόπνευστο πρόγραμμα σωτηρίας του συλλόγου με το μαχαίρι στο λαιμό. Λυπόμαστε κύριοι αλλά αυτή τη φορά δεν είμαστε διατεθειμένοι να το ανεχτούμε.

Πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, πριν γίνει οποιαδήποτε κίνηση απαιτούμε από όλους να δοθούν στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ σαφή στοιχεία, από ανεξάρτητες αρχές (πχ Σ.Ο.Λ.) και πάνω σε αυτά τα στοιχεία να χτιστεί η οποιαδήποτε στρατηγική. Δεν είναι δυνατόν να παίρνονται συνεχώς αποφάσεις στηριζόμενες σε φήμες, εικασίες και καφενειακές συζητήσεις. Επιτέλους σοβαρευτείτε και μετρήστε κάθε σας κίνηση πολλές φορές

Όσον αφορά τη δικιά μας αταλάντευτη θέση είναι η εξής. Τα τεράστια χρέη του ΓΣ έχουν ονοματεπώνυμο. Οποιαδήποτε διοίκηση προκύψει θα πρέπει αντί να ψάχνει λύσεις σε διαφορετικά ΑΦΜ βάζοντας σε κίνδυνο την ακίνητη περιουσία του συλλόγου ή να πρεσβεύει τη συνέχιση της υπολειτουργίας του ΓΣ περιμένοντας κάποιο θαύμα, να κινηθεί άμεσα νομικά εναντίων των διοικούντων οι οποίοι έφεραν το σύλλογο σε αυτή τη θεση. Ο τρόπος για να γίνουν όλα αυτά υπάρχει και έχει εφαρμοστεί ήδη σε ομάδα της πόλης η οποία πάγωσε τα χρέη της μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια στα οποία σύρθηκαν οι πρώην παράγοντες της. Είναι πέρα από εμφανές ότι για μια δεκαετία υπήρξε κακοδιαχείριση, φοροδιαφυγή και σαφέστατη παραπλάνηση του σώματος του ΓΣ από τους τότε παράγοντες. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τις διώξεις του ΣΔΟΕ εναντίων τους, αλλά και από τα πρακτικά γενικών συνελεύσεων (τα οποία ελπίζουμε να μην εξαφανίστηκαν, κάηκαν, διαλυθήκαν) όπου σχεδόν ποτέ δεν έγινε παρουσίαση ΑΛΗΘΙΝΟΥ ισολογισμού πριν την απαλλαγή της εκάστοτε διοίκησης. Σε αυτή τη βάση δίνεται στην οποιαδήποτε διοίκηση του ΓΣ προκύψει η ευκαιρία να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίων όλων αυτών που θησαύρισαν από τον ΗΡΑΚΛΗ, αποδίδοντας από τη μια δικαιοσύνη και από την άλλη απαλλάσσοντας τον σύλλογο από αυτά τα χρέη τα οποία  απειλούν την ύπαρξη του ΗΡΑΚΛΗ. Βεβαία για να γίνουν όλα αυτά οι διοικούντες θα πρέπει να έχουν τη διάθεση να “σπάσουν αυγά”, διάθεση την οποία δυστυχώς δεν είδαμε από τη διοίκηση της ΠΑΛΗ παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο μας είχαν εξαγγείλει τους πρώτους μήνες της διοίκησης τους.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή