ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μια χρονιά ολόκληρη πέρασε από τη πιο εξώφθαλμη αδικία που γνώρισε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο.  Μια χρονιά η οποία κλείνει με τους άρχοντες του αθλήματος να βάζουν το κερασάκι στη τούρτα με τις τελευταίες αποφάσεις τους.
Από την άλλη μεριά ένας ολόκληρος λαός έτοιμος να εκραγεί. Μέσα σε αυτή τη χρονιά αγωνιστήκαμε μέσα και έξω από τα γήπεδα, επηρεάσαμε καταστάσεις οι οποίες ξεφεύγουν κατά πολύ απο τα στενά αθλητικά πλαίσια.
Δύστηχως δεν καταφέραμε ακόμα να ανατρέψουμε τις εκτρωματικές αποφάσεις οι οποίες κατέστρεψαν την ομάδα και τις ζωές μας.
Όμως δεν ηττηθήκαμε!!!
Όσο δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε, δεν έχουμε ηττηθεί!
Όσο δεν αποδεχόμαστε την παρουσία του ΗΡΑΚΛΗ μας στη ΄Γ εθνική, δεν έχουμε ηττηθεί!
Όσο δεν απαξιώνουμε τη καψούρα μας και την ακολουθούμε παντού, δεν έχουμε ηττηθεί!
Όσο δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε, δεν έχουμε ηττηθεί!
Χάσαμε κάποιες μάχες, όχι όμως και τον πόλεμο. Σε αυτόν θα βγούμε εμείς νικητές και θα στήσουμε τρελό χορό πάνω στα αποκαϊδια των αποφάσεων των αρχόντων του ποδοσφαίρου!

Ακριβώς επειδή δεν έχουμε ηττηθεί καλούμε σε συγκέντρωση όλο τον κόσμο του Ηρακλή, όσο κουρασμένος και άν είναι, όσο πικραμένος και αν είναι, την Πέμπτη 14/6 στις 19:00, στην πλατεία Αριστοτέλους μπροστά στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10.

Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε σε όποια κυβέρνηση και αν προκύψει την επομένη των εκλογών οτι εκτός  από τις κοινωνικές αδικίες, οφείλει να διορθώσει άλλη μία... την μεγαλύτερη!!!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
ΤΩΡΑ!!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή