ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΕ;;;

 

Είναι δύσκολο μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της σουπερ κλίκας να βρεις κάποια λόγια που θα αποτυπώσουν τη πραγματικότητα χωρίς να γίνεις γραφικός. Γραφικός όχι γιατί τα λόγια μας στερούνται νοήματος αλλά γιατί πλέον αναφερόμενοι στη μαφία του ποδοσφαίρου, που πέρσι τέτοιες μέρες προσπάθησε να διαλύσει την ομάδα μας, παραβιάζουμε ανοικτές θύρες μιας και πλέον η κοροϊδία είναι τόσο μεγάλη που ακόμη και τα παπαγαλάκια – φερέφωνα – δημοσιογράφοι την κατάλαβαν.

Ακόμα δυσκολότερο είναι να αποτυπώσουμε τα συναισθήματα μας απέναντι σε όλη αυτή τη κατάσταση.

Επειδή ακριβώς τα δικά μας λόγια έχουν στερέψει εδώ και καιρό και πλέον μιλάμε μόνο με πράξεις περιμένουμε ανακοινώσεις από: το Τ.Α.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ, τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, την Ε.Π.Σ.Μ. τους βουλευτές της Μακεδονίας, οποιονδήποτε αισθάνεται ότι θίγεται από αυτά που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του, με τις οποίες θα μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο ο Ηρακλής την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στη Σουπερ Κλίκα. Εάν δεν μπορέσετε ακόμα και αυτή τη φορά να αποκαταστήσετε αυτή την εξόφθαλμη αδικία τότε καλυτέρα στις επερχόμενες εκλογές όποιο κόμμα και αν βγει πρώτο να παραδώσει τα ηνία του κράτους στον πιλάφιο και τη μαφία του για να ξέρουμε κι εμείς ποιοι είναι οι πραγματικοί κρατούντες σε αυτό τον τόπο!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΥΓ1: Κάθε βράδυ που κοιμάστε να παρακαλάτε όποιον θεό πιστεύετε να μην ανέβουμε, στα κοντά, στη σουπερ κλίκα σας!

ΥΓ2: Πόσο βλάκας πρέπει να είσαι για να αναρωτιέσαι μετά από όλα αυτά τι γεννά τη βία στα γήπεδα!!!

ΥΓ3: Όταν πέρσι ο Ηρακλής πήγε να απορροφήσει την Καβάλα τα ερτζιανά της πόλης γέμισαν από ηθικολόγους, παπαρολόγους που μιλούσαν για ηθική, για την έννοια σωστού και λάθους και άλλα τέτοια όμορφα. Περιμένουμε να κατακλίσουν και πάλι τα ερτζιανά της πόλης και να μας μιλήσουν για την ηθική, τα σωστά και τα λάθη και των δικών τους ομάδων. Αλλά είπαμε, αν η υποκρισία αυτή της χώρας ήταν εξαγώγιμο προϊόν ολόκληρος ο πλανήτης θα μας χρωστούσε!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή