ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Κατά τη χθεσινή ημέρα 14/2, δεχτήκαμε την επίσκεψη πολυάριθμων αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο του συνδέσμου μας. Η επίσημη απάντηση που μας δόθηκε όταν ρωτήσαμε για ποιο λόγο δεχόμαστε αυτή την επίσκεψη, ήταν ότι είχε κλαπεί κάποια τσάντα στην Αριστοτέλους και υπήρχαν βάσιμες υποψίες ότι βρισκόταν μέσα στα γραφεία μας. Φυσικά μετά από αρκετή ώρα ερευνών, καμιά τσάντα δε βρέθηκε μέσα στο σύνδεσμο κι έτσι η αστυνομία αποχώρησε.

Μετά από λίγο ενημερωθήκαμε ότι σε συγκεκριμένο μπλόγκ υπήρξε μια ανάρτηση η οποία ανέφερε ότι στη περιοχή έλαβαν χώρα συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ηρακλή και του παοκ, ότι σπάστηκαν λεωφορεία, τα μέλη του συνδέσμου μας είχαν προσαχθεί στην ασφάλεια και άλλα τέτοια φαιδρά τα οποία ποτέ δεν συνέβησαν.

Το να κατέχεις και να λειτουργείς ένα μπλόγκ στο οποίο αναρτάς ειδήσεις ανώνυμα, δε σημαίνει ότι μπορείς να γράφεις ότι θέλεις ή να αναπαράγεις σα παπαγάλος ότι ακούς στον ασύρματο της αστυνομίας. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Εκτός και αν συμφέρει η τρίχα να γίνεται τριχιά για να μεγαλώνει η επισκεψιμότητα στο μπλόγκ. Ντροπή!

Παράλληλα καλούμε όλους τους συνοπαδούς μας να σταματήσουν επιτέλους να επιδίδονται σε διαδικτυακούς καβγάδες ειδικά από τη στιγμή που δεν ξέρουν τι συνέβη. Αφήστε τους υπόλοιπους να μαλώνουν με τα πληκτρολόγια τους. Ο χουλιγκανισμός του ίντερνετ είναι κάτι που σιχαινόμαστε και σε καμιά περίπτωση δεν μας εκφράζει!

Επιστρέφοντας στα χθεσινά γεγονότα, η αίσθηση μας και η εκτίμηση μας με βάση αυτά που ζήσαμε είναι πως ότι συνέβη έχει να κάνει άμεσα με τη στάση μας απέναντι στα κοινωνικά ζητήματα που ταλανίζουν τη χώρα και ιδιαίτερα με την μαζική και μαχητική μας παρουσία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης πορείας. Απευθυνόμαστε λοιπόν στους εμπνευστές αυτής της καμπάνιας τρομοκράτησης και τους βεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό. Όσο στοχοποιημένοι και αν είμαστε θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε παντού όπου το επιτάσσουν οι ιδέες και η συνείδηση μας. Άλλωστε θα πρέπει να ξέρετε ότι το κυνηγητό σας μας ατσαλώνει και μας φέρνει ακόμα πιο κοντά τον ένα στον άλλο… Συνεχίστε έτσι!

ΥΓ: Το ξέρουμε ότι είστε ερωτευμένοι μαζί μας αλλά τέτοια επίσκεψη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν την περιμέναμε… εις το επανιδείν λοιπόν!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή