ΤΟΥ ΚΟΡΙΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (1)

 

Η παρατεταμένη αγωνιστική κατάντια του ποδοσφαιρικού Ηρακλή καθώς και τα πολλά δικαστήρια έχουν επιδράσει σε μεγάλο βαθμό στη ψυχοσύνθεση μας. Πλέον βαδίζουμε στα όρια της παράνοιας και η φαντασία μας καλπάζει. Είπαμε να δώσουμε λοιπόν μια διέξοδο σε αυτή τη φαντασία κι έτσι δημιουργήσαμε το παραμύθι που θα μπορείτε να διαβάζετε από αυτό το site κάθε Δευτέρα βράδυ με τον διακριτικό τίτλο… Του κοριού τα παραμύθια.

Στο πρώτο επεισόδιο μιλούν δυο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, ο Α και ο Β. Ένας παλιός στο κουρμπέτι φίλος της ποίησης και ένας νέος επίδοξος σωτήρας.

ΝΤΡΙΝ ΝΤΡΙΝ…

-Β: Ναι

-Α: Ναι καλησπέρα σας,

-Β: Γεια.

-Α: Τον κύριο Β θα ήθελα.

-Β: Ο ίδιος.

-Α: Ο ίδιος, κύριε Β λέγομαι Α, είμαι ηρακληδέας, είμαι μέτοχος, γράφω σε εφημερίδα έχω κάνει ράδιο κτλ. Ο Τάδε με ξέρει καλά. Αγόρι μου μην ακούς αυτούς και μη συνομιλείς μαζί τους στα ράδια. Δε σε άκουσα εγώ ο δείνα είναι φίλος μου και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ξέρεις, τώρα άκουγα και τα πράγματα είναι τραγικά κτλ. Επειδή είσαι έξυπνο παιδί και επειδή εγώ σε θεωρώ πολύ χρήσιμο για τον Ηρακλή μας, μη δίνεις σημασία σε αυτούς τους αλήτες και ειδικά σε αυτόν τον αληταρά τον Γ (ο Γ είναι μέλος της ΑΘ10).

-Β: Μα κοίταξε εγώ χτες τους ξευτέλισα έτσι κι αλλιώς. Φόρα παρτίδα εγώ δεν τους μασάω.

-Α: Ναι αλλά αγόρι μου συγχύστηκες όμως.

-Β: Μπα όχι καθόλου.

-Α: Μακάρι να είσαι έτσι, ρίξτους τα αγόρι μου

-Β: Εγώ τους ξευτέλισα, δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης, όταν είσαι από πάνω και όταν ξες ότι σε έχουν ανάγκη και ξέρεις ότι είναι κάτω απ’ τα τέτοια σου, το μόνο που έχεις να πεις είναι τι θέλετε; Ναι! Θα έρθει η ώρα που θα μαζευτείτε 500 να ρθείτε να με παρακαλάτε, δηλαδή δεν απέχει πολύ. Ήδη με τα 25000 που ψάχνουν για τον Μπουμπένκο τώρα υπάρχει θέμα. Είναι απλά τα πράγματα. Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς αυτοί κάνουν κουμάντο στην ομάδα μέσα. Τελεία και παύλα.

-Α: Αυτό είναι το μεγάλο κακό αγόρι μου αυτοί θα καταστρέψουν τον Ηρακλή μας. Εγώ σήμερα έγραψα στο ιντερνέτ μέσα, μη πείτε πουθενά ότι γράφω γιατί θα με σκοτώσουν αυτοί, τους γράφω, ρε αληταράδες εάν δεν θέλατε τον Β γιατί αφήσατε να δώσει τα λεφτά 2 φορές και μετά κάνατε αυτή την ιστορία.

-Β: Τρεις φορές.

-Α: Εγώ δυο ήξερα τέλος πάντων.

……

-Α: Αγόρι μου κατανόηση δε θα βρούμε από αυτούς ποτέ. Ούτε αναγνώριση για το τι έκανες. Οι παλιοί φίλαθλοι, οι φίλαθλοι όχι οι οπαδοί, καταλαβαίνουμε και ειλικρινά σου μιλάω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου, είμαι 76 χρονών, δεν τους θέλω, εγώ σαν κι εσένα θέλω στον Ηρακλή. Μπορείς να ρίξεις δυο παλικάρια;

-Β: Αυτοοο, αυτό είναι στο πρόγραμμα να γίνει.

-Α: Λοιπόν θα σου πω, τον Γ (ο Γ είναι μέλος της ΑΘ10) στείλε δυο παλικάρια να τον κάνουν ασήκωτο στο ξύλο. Έχει ένα θράσος απύθμενο αυτός ο αληταράς, είναι το μηδέν, το τίποτα στη ζωή του και αρέσκεται να κάνει φιγούρα πάντοτε μέσω του μικροφώνου του ραδιοφώνου, τον έχω ζήσει.

-Β: Απλά το θέμα είναι ότι σήμερα πήρανε καμιά 40 τηλέφωνα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τους βρίζαμε. Τουλάχιστον ξεσηκώθηκε ο κόσμος εναντίον τους.

-Α: Διάβασε, μπες μέσα στο site εγώ ολόκληρο κατεβατό τους έχω κάνει, βέβαια εύχομαι να μη με ανακαλύψουν γιατί θα μου κάψουν το αυτοκίνητο σίγουρα.

-Β: Αρνιά είναι αυτοί αδελφέ, αρνιά είναι. Αρνιά που βελάζουν είναι, να ξέρεις.

-Α: Όμως πρέπει να πάρει ένας ένα μάθημα

-Β: θέλω να πάρω μια εντολή για να το κάνω, μη νομίζεις ότι δεν το έχω στο πρόγραμμα.

Η συνομιλία συνεχίζεται με αντίστοιχες παραινέσεις του Α προς τον Β. Δεν θα μπούμε σε παραπάνω λεπτομέρειες άλλωστε η φαντασία μας έχει και όρια. Εμείς βέβαια ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ αυτά τα πράγματα να έχουν συμβεί στην ομάδα μας. Άλλωστε σε αυτή την ομάδα οι αλήτες είμαστε εμείς που δέρνουμε καίμε και σπάμε.

Η πρώτη αυτή ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ιστορία είναι ότι πιο light έχουμε ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ σε σχέση με τα σκάνδαλα που μας έφεραν εδώ που είμαστε. Είναι απλά το καμπανάκι το οποίο χτυπάμε προς όλους όσους πήραν αψήφιστα τη προηγούμενη μας ανακοίνωση. Αν δεν μας πάρετε στα σοβαρά και τώρα, η συνέχεια αυτού του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ παραμυθιού θα είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική. Μιλήστε λοιπόν και αποκαλύψτε στον λαό του Ηρακλή τι συνέβαινε στην ομάδα τα δυο τελευταία χρόνια!

Περιμένουμε…

Ξανατονίζουμε πως τα παραπάνω ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΥΓ: Το παραπάνω παραμύθι μπορείτε να το ακούσετε μελοποιημένο στην συνέλευση του συνδέσμου τη Τρίτη 14/2.

                                                                                           

ira-history


Κύλιση στην Αρχή