ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η υπομονή έχει εξαντληθεί! Προσπαθούμε να πνίξουμε την οργή μας για να μην κάνουμε κακό στην ομάδα μας αλλά πλέον τα περιθώρια στενεύουν και τα νεύρα έχουν αρχίσει να βρίσκονται πάνω από το κεφάλι. Χθες 29/1 στη Κρανούλα βρεθήκαμε και πάλι αντιμέτωποι με γελοία γεγονότα. Τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ηρακλή επί ώρες σταθμευμένα έξω από την πόλη των Ιωαννίνων  συνοδεία σχεδόν όλης της αστυνομικής δύναμης του νομού, να περιμένουν για κάποιο λόγο που κανείς δεν κατάλαβε ποιός ήταν.
Τελικά επετράπη στους οπαδούς μας να μπουν στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το τέλος του αγώνα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Οι βλαχόμπατσοι των Ιωαννίνων οι οποίοι υποφέρουν από τα ίδια κόμπλεξ όπως οι συνάδελφοι τους σε όλη την Ελλάδα, ξαφνικά ένιωσαν πολύ άντρες και έφτασαν στο σημείο να πετάνε πέτρες στα λεωφορεία μας και να τραμπουκίζουν ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία οι οποίοι έφευγαν μεμονωμένα από το γήπεδο.
Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο όταν γυρνάς στο σπίτι σου να βρίσκεις ζεστές τις παντόφλες σου. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι όταν πας να περιφρουρήσεις το λαό του Ηρακλή την ίδια ώρα η γυναίκα σου απολαμβάνει αυτό για το οποίο εσύ είσαι ανίκανος. Το ξέρουμε ότι είστε οι πλέον κομπλεξικοί άνθρωποι του πλανήτη. Το ξέρουμε ότι είστε σταγονίδια της επταετίας η οποία αναβιώνει με διαφορετικό πρόσωπο εν έτη 2012. Σας ξέρουμε!
Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πότε θα δούμε κάποια σοβαρή αντίδραση από ολόκληρο τον Ηρακλή απέναντι σε αυτό το φαινόμενο. Απαιτούμε ανακοινώσεις από ΠΑΕ και Γ.Σ. Τόσο για το χθεσινό όσο και για τη κατάσταση στο Καυταντζόγλειο, όπου πλέον οι μπάτσοι προσπαθούν να καταστήσουν τη θύρα13 μια “γκρίζα ζώνη” κλείνοντας την με το έτσι θέλω και επιτρέποντας μόνο παρουσία ΜΑΤ. Δεν είναι δυνατόν στο γήπεδο το οποίο ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ να κάνει κουμάντο άλλος. Δεν είναι δυνατόν να εκδίδονται εισιτήρια για τη θύρα 13 και να μη μπορεί να πάει εκεί ο κόσμος. Περιμένουμε ενέργειες έτσι ώστε να μην αναγκαστούμε εμείς να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Το ίδιο ισχύει και για τους δημοσιογράφους του Ηρακλή. Τι πρέπει να γίνει για να αναδεχθεί το συγκεκριμένο ζήτημα; Να υπάρξει νεκρός; Πόσο πιο σημαντική είναι η είδηση ότι η ομάδα ψάχνει για επιθετικό από την σωματική ακεραιότητα τόσων ανθρώπων.
Τέλος απευθυνόμαστε σε ένα μέρος του λαού του Ηρακλή. Το ξέρουμε ότι αυτή τη χρονική περίοδο υπάρχουν χιλιάδες δικαιολογίες για κάποιον ώστε να πάψει  να ασχολείται με τον σύλλογο. Από τη μια θέλουμε να σας πούμε ότι η απομάκρυνση σας θα σημάνει και τη πραγματική νίκη αυτών που έκαναν τα πάντα για να πέσει η ομάδα μας όμως από την άλλη θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι για όποιον δε στηρίξει τώρα στα δύσκολα τον σύλλογο  ελπίζουμε οι ίδιες δικαιολογίες να τον κρατήσουν μακριά από την ομάδα και όταν αυτή ξαναβρεθεί στη θέση που ποτέ δεν έπρεπε να πάψει να είναι!


ira-history


Κύλιση στην Αρχή