Κάθε μέρα που περνά βιώνουμε, τόσο σε επίπεδο συνδέσμου όσο και σε επίπεδο συλλόγου, με τον πιο γλαφυρό τρόπο το πόσο δύσκολο είναι να έχεις δίκιο όταν το κράτος υποστηρίζει το άδικο!

Διαπιστώσαμε λοιπόν ότι η ελληνική δικαιοσύνη λειτουργεί άψογα ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο ειδικά όταν πρόκειται να προβεί σε ενέργειες που έχουν σαν στόχο να «στριμώξουν» την Αυτόνομη Θύρα 10 ώστε να τραγουδήσει με άνεση και χωρίς άγχος ένας από τους υπαίτιους της κατάντιας του Ηρακλή!

Επίσης διαπιστώσαμε ότι το περιβάλλον του τραγουδιστή φέτος είναι περισσότερο προετοιμασμένο και χρησιμοποιεί τακτικές τις οποίες είναι η αλήθεια δεν είχαμε προβλέψει.

Στα πλαίσια αυτής της τακτικής λοιπόν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν γνωρίζουν ούτε στο ελάχιστο πώς είναι να εκβιάζεσαι για ένα μεροκάματο το οποίο αποτελεί το μοναδικό σου έσοδο, έστησαν μια παγίδα σε μέλος του συνδέσμου μας, η οποία γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχει σαν στόχο ολόκληρη την Αυτόνομη Θύρα 10 και όχι μόνο το συγκεκριμένο πρόσωπο!

Όσο όμως δύσκολο και να είναι, όσο μεγάλο και να είναι το δίλημμα το οποίο τέθηκε, δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός ότι μέλος του συνδέσμου μας εργάστηκε στο χώρο όπου δινόταν συναυλία του ανθρώπου ο οποίος μας έχει δώσει τόσο μεγάλη πίκρα και έχει οδηγήσει τον Ηρακλή σε ένα τέλμα που απειλεί την ύπαρξη του.

Το συγκεκριμένο μέλος της Α.Θ.10 θέλοντας να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση μα πάνω απ’ όλα να υπερασπίσει το σύνδεσμο από επιθέσεις ανθρώπων οι οποίοι θα πατήσουν πάνω σε αυτή του την ενέργεια, αλλά και για να προλάβει κακοπροαίρετα σχόλια τα οποία θα μέμφονται τη καθαρότητα και αξιοπιστία του, αποχωρεί από τα κοινά του συνδέσμου και διαγράφεται από μέλος.

Έπαιξες με τον Ηρακλή, έπαιξες με τα ποινικά μας μητρώα, παίζεις με τις δουλειές και τις ζωές μας, μα δεν καταλαβαίνεις ότι σε αυτό το παιχνίδι είναι αδύνατο να κερδίσεις!!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή