ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για να λένε όλοι ότι ο Ηρακλής αλλάζει σελίδα, έτσι θα είναι. Ο κόσμος, όλο αυτό το διάστημα, εσκεμμένα ταλαιπωρήθηκε, αναστατώθηκε, ταπεινώθηκε και πάνω απ’ όλα φοβήθηκε ακόμα και για την ύπαρξη της ομάδας, οπότε είναι πλέον έτοιμος να δεχτεί τον οποιονδήποτε σαν σωτήρα. Αφού λοιπόν ο σύλλογος περνά σε μια νέα εποχή θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες ευχές οι οποίες ευελπιστούμε να γίνουν πραγματικότητα.

Ευχόμαστε σε αυτή τη νέα εποχή ο Ηρακλής να αγωνίζεται στη σουπερ κλίκα! Άλλωστε όπως έχουμε τονίσει σε παλαιότερη ανακοίνωση μας ΜΟΝΟ εκεί δεχόμαστε να δούμε την ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ευχόμαστε από εδώ και στο εξής ο Ηρακλής να διοικείται με γνώμονα το καλό του και όχι την ανάπτυξη δημοσίων σχέσεων των διοικούντων του, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Ευχόμαστε να μην ξαναδούμε αγώνα όπως το Ηρακλής - Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2009 – 2010.

Ευχόμαστε στον κύριο Κατσαβάκη, ο οποίος σύμφωνα με τα γραφόμενα των ρεπόρτερ του Ηρακλή θα είναι ο νέος προπονητής της, να μην μας ξαναπαρουσιάσει την ομάδα μας όπως την παρουσίασε εκείνη την καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Ευχόμαστε από εδώ και στο εξής να μην τολμήσουν άνθρωποι μέσα στη Μίκρα να πάρουν 7000 ευρώ μίζα για να δώσουν την ελευθέρας σε παίκτη ακαδημιών ώστε να πάει σε ομάδα της πόλης. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να βεβαιώσουμε τον άνθρωπο που έκανε αυτή τη πράξη ότι πολύ σύντομα θα μάθουμε το όνομα του και τα λεφτά θα τα γυρίσει στην ΠΑΕ είτε με το καλό είτε με το άγριο!

Ευχόμαστε να μην ξανακούσουμε ονόματα όπως: Τουμά, Μπόσνιακ, Νταλαμπόνα κτλ δίπλα στις λέξεις: προσφυγή, ΟΥΕΦΑ, φάκελος αδειοδότησης!

Ευχόμαστε ο κύριος Δημήτρης Βλάχος μετά από τη τόσο μεγάλη αβάντα στον κύριο Παντελή να μπορέσει στο μέλλον να ασκήσει έστω ελάχιστη κριτική σε προβλήματα ή άσχημες καταστάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν, όπως οφείλει σαν σωστός δημοσιογράφος. Κάτι που δεν έκανε ούτε με τον Ρέμο, ούτε με τον Τάκη.

Ευχόμαστε να μην επαληθευτούν όλοι αυτοί οι οποίοι προβλέπουν ότι ο κύριος Πετρουλάκης μαζί με κάποιον κύπριο επιχειρηματία, φίλο του κυρίου Παντελή, θα προσπαθήσουν να αγοράσουν τον ραδιοφωνικό σταθμό “Μετρόπολις” και ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο φάρος της δημοσιογραφίας προωθούσε επί πολύ μεγάλο διάστημα τη λύση Παντελή στον Ηρακλή. Εμείς φυσικά δεν το πιστεύουμε και δεν το υιοθετούμε αλλά έτσι ακούγεται!

Ευχόμαστε τέλος ο κόσμος του Ηρακλή να έρθει κοντά στο σύλλογο, να ζήσει τα προβλήματα και να σταματήσει να σχηματίζει άποψη από ανθρώπους με στόχους και επιχειρηματικά πλάνα τα οποία διασταυρώνονται με το μέλλον του συλλόγου.

Ραντεβού στη κερκίδα!!!

Υγ: Αντώνη… όντως τα άλλαξες όλα!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή